Pomógł: 6 razy Wiek: 27 Dołączył/a: 12 Maj 2013 Posty: 149 Miasto: Polska
Wysłany:
2014-02-23, 11:01
Recuvan napisał/a:
Nie, będę dalej prowadził mojego bloga, który może nie ma sensu a może ma. Społeczeństwo, Lifestyle & Fullcaps. Nie natrafiłem na kategorię współpraca, nie wiem o co chodzi... Moja kilku dniowa kariera na tym forum dobiegła do... W sumie to do przerwy, ponieważ dam sobie spokój na razie z forum i skupię się na moim blogu. Zostawię głupią wstawkę Hi guys - niepotrzebnie z niej zrezygnowałem. To element mojego charakteru, a ja nikogo nie zmuszam do czytania mojego bloga. Wrócę tu jak już się rozkręcę za jakieś pół roku, wtedy może darujecie sobie uzasadnioną krytykę. Może nie wrócę, wiem że nikogo to nie interesuje. Jakoś ludzie nie wychodzą po sekundzie z mojego bloga, no ale skoro tak uważacie to dobrze, ja się nie będę sprzeciwiał. Ogółem do zobaczenia za pół roku . A i jeszcxe jedno, jeśli uważasz że mój blog jest żałosny lub nawet ten post to wiedz, że nie dbam o to. Pozdrawiam.
Po pierwsze, wiadomo o co chodziło koleżance.
Po drugie, "kilku dniowa" udowadnia, że nie powinieneś pisać bloga.
Po trzecie, Twój blog nigdy nie zdobędzie czytelników z zewnątrz jeśli nie porzucisz dziecięcych wstawek.
Po czwarte, wychodzą od razu, chyba że mylisz czytelników z botami indeksującymi.
Po piąte, tak jest żałosny i Ty również.
Hahahaha, dobrze że opuściłem to forum i się was nie słuchałem. Zdobyłem sporo czytelników dzięki moim zasadom. Czasem nie można być sztywniakiem, sorki. Nie dotyczy qrkoko tylko reszty. Żegnam na zawsze. Fajnie było ^.^.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).