Imię: Daniel Pomógł: 1 raz Dołączył/a: 17 Sie 2015 Posty: 36 Miasto: Gliwice
Wysłany:
2015-09-04, 22:03
Da, brakuje konkretnej stopki.
Wyrzuciłbym kursywę z tłumaczeń, bo nieprzyjemnie się czyta W zamian za to mogłabyś poszaleć z jakąś krechą albo po prostu podtytułem - tłumaczenie
Przydałoby się jakieś chwytliwe logo, coś co jak wejdziesz na stronę będzie mówiło - tak, to jest moja strona, tak jest profesjonalna, tak kiedyś jak zobaczysz ten znaczek - będziesz chciał kliknąć.
Sam tekst niby też jest dobry w tytule, ale nie jest tak chwytliwy
Ogólnie blog dość ciekawy. Bardzo podoba mi się tłumaczenie z prawdziwego zdarzenia, a nie bzdury od guglowskiego translatora - jeżeli czegoś nie jestem w stanie zrozumieć. Dużo ludzi naciska na mówienie, przez co filmy poniekąd zdają egzamin, ale ale - pisownia jest również ważna, a u Ciebie wszystko podane na tacy.
1. Polecam zrobić sobie jakiś nagłówek, albo chociaż użyć w nim czcionki, która będzie się odróżniała od reszty
2. Na głównej informacje o autorze posta i dacie powinny być napisane mniejszą czcionką, żeby aż tak bardzo nie rzucały się w oczy
3. W postach zrób przerwę pomiędzy testem a przyciskami FB
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).