Jak wszyscy to wszyscy, też jestem ciekawa co myślicie o moim blogu. Głównie o wyglądzie bo wiem, że treść kosmetyczno/odchudzająco/lifestylowa nie każdemu może odpowiadać.
Imię: Daria Pomogła: 1 raz Wiek: 29 Dołączyła: 10 Kwi 2013 Posty: 115 Miasto: Polska - Gdańsk
Wysłany:
2013-08-03, 11:20
Treść to nic specjalnego; jest multum takich blogów i raczej niczym się nie wybijasz.
Wygląd mi się podoba, choć nie rozumiem powiązania napisu z nagłówka z tematyką bloga.
Wiek: 33 Dołączył/a: 03 Sie 2013 Posty: 91 Miasto: Szczecin
Wysłany:
2013-08-04, 20:01
To polecam zmienić, ja najpierw wbiłem, zobaczyłem nagłówek, czytam, bluzgam. Nagłówek jest niczym tytuł w gazecie: ma zaciekawić, i dać jakieś, chociaż wstępne, informacje o tym co czeka czytelnika.
A tak poza tym, to bulwersów brak, może się jakieś pojawią, jak poczytam trochę więcej (tak, ja umiem czytać wszystko, przeżyłem poradnik o podpaskach dla nastolatek, to, no cóż... każdy temat, to każdy temat )
Mnie się taki nagłówek podoba póki co i generalnie tekst jest moim mottem więc narazie zostanie. Może połączę to z kwestią próbowania kosmetyków, jeszcze nad tym pomyślę
PORADNIK O PODPASKACH DLA NASTOLATEK?! O matko........
Prosty szablon, ale miły dla oka. Treść... nic nie wnosząca do życia... choć niektórzy lubią czytać beztroskie wpisy - za żadne skarby nie dowiem się: dlaczego.
______________________________________________________ Felietony, w szczególności motoryzacyjne, pisane w niebanalny sposób:
http://mateuszchomicki.pl
Bardzo podobają mi się umieszczane przez Ciebie zdjęcia i grafiki - baner przewodni fakt nie pasuje do tematyki, ale sam układ i jego przejrzystość jak dla mnie super.
Ja również uważam, że nagłówek i tło nie pasują do tematyki bloga. Poza tym grafika i wygląd bloga jest ładny, chociaż dla mnie zbyt rozbieżny tematycznie. Część ze zdjęciami ubrań mi się wydaje nieciekawa. W dziale "przepisy" spodziewałam się przepisów na kosmetyki domowe. I chciejlista też wydaje mi się mało ciekawa. Ja jeśli wchodzę na tego typu blogi to żeby poczytać właśnie o domowych maseczkach na twarz, włosy itp.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).