no właśnie z tą szerokością mam problem... ponieważ szablon znalazłam na stronie z darmowymi szablonami i te wszystkie standardowe opcje dostosowania szerokości w Blogerze nie działają. Jak próbuję zmienić w html natomiast, to zmienia się wszystko oprócz tła pod nagłówkiem i tła pod stopką na samym dole. Ale będę jeszcze kombinować skoro tak radzicie Dzięki
Moim prywatnym, skromnym i nic nie znaczącym zdaniem szerokość kolumn jest w miarę OK - tekst w głównej kolumnie daje się ogarnąć 1-2 ruchami gałek ocznych, a więc łatwo się czyta. Jeśli coś wymaga poszerzenia, to marginesy między tekstem a brzegami kolumn. Wtedy szablon - jakikolwiek by nie był od strony wizualnej - nabierze nieco oddechu.
Podziwiam zacięcie lingwistyczne. Sam ostatnio zacząłem w wolnych chwilach walczyć z hiszpańskim (zupełnie od zera) i idzie bardzo nierówno.
niestety faktycznie jeśli wybierze się jakiś szablon ze strony, jego parametry są ustawione automatycznie. też próbowałam w tej kwestii działać ale ostatecznie nie dałam sobie rady.
GoodByAccident [Usunięty]
Wysłany:
2014-01-07, 23:11
najlepiej zainstalować standard z bloggera i spokojnie modyfikować na własną rękę. Wszystko masz pod kontrolą a blog wygląda tak jak naprawdę chcesz. Rozumiem jednak, że proces jest długotrwały... ja ze swoim męczyłam się jakieś dwa dni.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).