Z mojej strony trochę wazeliny i komplementów. Do wyglądu się nie odniosę bo zazwyczaj czytam z pocket'a ale jeśli chodzi o treść to zwykle jest ciekawa i fajnie prezentowana. Więc autor może zrobić sobie screen'a tej opinii i czytać sobie na pociechę jak zjadą go hejterzy
Właśnie zobaczyłam na FB nowy wpis i info o nowym dizajnie, weszłam na stronę i wracam na forum szukać Twojego wątku aby zdać relację
Niby fajnie, ale moim zdaniem poprzedni wygląd był bardziej 'Twój'.. ;> Mi się mega podobał poprzedni banner z podbitym okiem i naprawdę go kojarzyłam z Twoim blogiem - teraz ta grafika z wyciętym uchem i innymi częściami twarzy mi się nie podoba ;P
Ogólnie jest fajnie ale tą grafikę zamieniłabym na tą poprzednią
(...)
Tak się rozpisałam, pomyślałam, i stwierdzam, że jak podmienisz tą grafikę to moim zdaniem będzie idealnie
Mi się mega podobał poprzedni banner z podbitym okiem i naprawdę go kojarzyłam z Twoim blogiem - teraz ta grafika z wyciętym uchem i innymi częściami twarzy mi się nie podoba ;P
[...]
Tak się rozpisałam, pomyślałam, i stwierdzam, że jak podmienisz tą grafikę to moim zdaniem będzie idealnie
Popieram! Nowy wygląd jest jak najbardziej OK, ale w kwestii grafiki Basia ma rację
______________________________________________________ Mamspired- parentingowy blog lifestyle.
Imię: Daria Pomogła: 1 raz Wiek: 29 Dołączyła: 10 Kwi 2013 Posty: 115 Miasto: Polska - Gdańsk
Wysłany:
2013-09-17, 10:16
Wcześniej nie miałam okazji być na Twoim blogu, więc nie wiem, jak wyglądał poprzedni design. Ten dla mnie jest tragiczny, nie mogłam wysiedzieć na stronie. Oczywiście, nie chcę obrazić - mówię, jakie są moje odczucia, mi się po prostu nie podoba.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).