Podoba mi się zawartość, dobrze piszesz, ciekawie, dobre omawiasz książki. Jednak jak dla mnie trochę za dużo tego różowego, ale to tylko moje osobiste zdanie.
Strona przejrzysta, czytelna. Początkowo zastanawiałem się nad tym różem - sporo go, ale... Po chwili obecności na blogu można się przyzwyczaić. Na których fanach bardziej Ci zależy - tych z Facebooka, czy tych z Google +?
Jak dla mnie ok, ale trochę razi mnie nagłówek. Też prowadzę książkowego bloga więc oceniam to specyficznie i jest jedna rzecz, która mnie irytuje - zapowiedzi książek w sidebarze. Wiem, że większość tego typu posunięć wiąże się ze współpracą z wydawnictwami, ale mi się osobiście nie podoba.
Jeśli chodzi o resztę, to ciekawe pole posta i ładna czcionka.
@ morzemyśli - w planach mam stworzenie paska z ikonami Google +, fb, itd., bo właściwie dla mnie liczą się czytelnicy, a nie cyferki obserwujących (choć też są miłe)
@ Kinga - nagłówek i tak mam wrażenie wygląda lepiej niż poprzedni. A gdzieś daleko w planach jest wizja nowego Co do zapowiedzi: obie wynikają nie tyle ze współprac co z mojego zainteresowaniami tymi pozycjami. I jak się zastanawiam to należą do nielicznych zapowiedzi, które umieściłam. Ale każdy ma swój wybór
Moim zdaniem blog prezentuje się ok, jest przejrzyście. Jedyne, co bym zmieniła to nagłówek. Zostawiłabym samo "Ania notuje", a usunęłabym "w świecie książek" i "zakochana w słowie pisanym". Ale to tylko moje zdanie. Będę zaglądać, bo również prowadzę bloga książkowego.
Aniu, widzę, że zmiany w nagłówku już nastąpiły i moim zdaniem teraz jest super. Wydaje mi się, że jest lepiej, niż gdybyś zostawiła - tak jak pisałam - samo "Ania notuje". Nagłówek bardzo mi się teraz podoba.
Dzięki wielkie Aż chce się pisać dalej
Chciałabym pozmieniać jeszcze nieco szablon i te wszystkie loga, ale brak mi weny, umiejętności i czasu. Mam jednak nadzieję, że z czasem to ogarnę.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).