Co do szaty graficznej: bardzo ładny, przejrzysty blog ! Sam pomysł na tematykę jest ciekawy i myślę, że w przyszłości może być owocny więc to rozwijaj. (Sam jeżdżę więc pewnie nie raz zajrzę)
Zdecydowanie utrudni Ci życie fakt, że głównymi rzeczami które wstawiasz są zdjęcia i filmy. Dla osoby która już weszła na twój blog jest to multimedialna atrakcja na +, ale najpierw na ten blog trzeba wejść. Temat promocji na pewno jest Ci znany. Im więcej piszesz tym Google łatwiej odnajdzie twoją stronę i da jej większy wynik w wyszukiwarce. Warto dodawać odnośniki do innych stron (algorytm google tym się kieruje tzw. "powiązania" ). Po za tym tekst zatrzyma czytelnika na dłużej - pozwoli nawiązać relacje.!
Mam nadzieję że pomogłem
______________________________________________________ Szukasz podpowiedzi w wybraniu ciekawej książki - zajrzyj na mój blog ! http://wybieramfantasy.blogspot.com/
W pełni zgadzam się z Pucha. Tekstu pisanego nigdy za wiele, chętnie bym poczytała o jakiejś wyprawie w formie relacji. I zwracam dość dużą uwagę na zdjęcia, więc jakbyś wstawiał je odrobinę większe to też bym się nie obraziła. A poza tym to przejrzyście i przyjemnie, wrócę za jakiś czas i będę szukać relacji z jakiejkolwiek wyprawy (nawet tej do sklepu )
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).