Bardzo ładny blog W sumie to nie bardzo wiem co mogłoby być lepsze.. ale postaram się coś wyszukać
- wyróżnienie czytaj dalej na stronie głównej - dla mnie zbyt zlewa się z resztą
- fajne są te linie z listkami w artykułach, ale jak ich jest kilka pod rząd to są wg mnie za ciężkie w porównaniu do całej reszty.. zrobiłabym ich 2 wersje - normal i light, normal używała tylko raz a jak jest potrzeba więcej to light (patrzę tu http://puszyslawa.blogspo...etykow-kas.html )- trochę przerażający jest ten disclaimer dot. komentowania ja bym się bała przeniosłabym go gdzieś gdzie będzie mniej widoczny
- niespodzianką jest to że po kliknięciu na Twoje zdjęcie przenoszę się na 2giego bloga, raczej spodziewalabym sie Twojego google+ (np z atrybutem rel=author) albo strony 'o mnie'
No to się poczepiałam Teraz nie przyjdziesz się przywitać na bloSilesii ;P
Bo to jest tak, że mój blog na moim komputerze wygląda inaczej, niż na normalnym i tym sposobem jakoś przeoczyłam zlewanie się "czytaj dalej", jakoś to naprawię. Z tym, co usunęłam raczej sobie nie poradzę, obecny szablon to szczyt mych możliwości, a menu to najprostszy kod javascript, jaki udało mi się znaleźć i chyba nie da się tam ustawić innego otwierania linków.
To jest wersja light... Ale niech będzie, że jeszcze ją odchudzę : D
Wywaliłam disclaimer. Byłam bardzo zdenerwowana, gdy go pisałam, pewnie dlatego tak straszył.
No, miała być taka niespodzianka. "O mnie" dodałam pod spodem. Jeszcze większa niespodzianka miała być po przeniesieniu z drugiego bloga na ten, ale tam na wszelki wypadek nie ujawniam swojego wizerunku.
Dzięki za wszystkie rady oraz chęci i czas, jaki musiałaś na to poświęcić!
Że niby się wystraszę? Chyba nie można wystraszyć się osoby posiadającej tak pozytywny avatar!
______________________________________________________ http://puszyslawa.blogspot.com [blog o kosmetyce i pielęgnacji, subiektywnie i naturalnie]
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).