Ewe-Linka
Prezes w Mamspired
Zaproszone osoby: 3
Imię: Ewelina
Pomogła: 2 razy Wiek: 33 Dołączyła: 17 Lis 2012 Posty: 154 Miasto: Northampton
|
Wysłany:
2014-07-25, 19:20 [porada] Mamspired | co jest nie tak?
|
|
|
Hej. Miałam napisać tego posta już dawno, ale do tego czasu mój blog bardzo się zmienił zarówno pod względem szablonu jak i treści. Może zacznę od tego, że najpierw mój blog był na bloggerze, pod własną domenę poszedł w listopadzie, od marca/kwietnia jest na Tumblrze i akurat z tego jestem bardzo zadowolona. Blog ma charakter typowo lifestyle + parenting.
Mój problem polega na tym, że wejścia są zerowe... nic kompletnie się nie dzieje. Ostatnio brałam udział w ~wyzwaniu blogowym i wtedy troszkę mi się staty podniosły. Szczytowy dzień pokazał 8 wejść. Po zakończeniu patrzę w GA, a tam 0 Poruszam się od dawna w blogosferze szczególnie parentingowej, komentuję na bieżąco wpisy znajomych i tych nieznajomych (staram się odwiedzić i komentować kilka nowych blogów w tygodniu). Działam na facebooku, nawet dodałam publicznie pracę "blogera w firmie X".
Powiem wprost: nie chcę zmieniać nic w szablonie, może jedynie dodać jakieś wtyczki (np. coś typu link within). Z szablonu jestem mega zadowolona, podoba mi się, ALE to nie znaczy, że na pewno wszystko z nim w porządku. Zaletą jest to, że pięknie dostosowuje się do rozmiaru przeglądarek. No jedyne co ja uważam do natychmiastowej poprawki to nagłówek, ale mam nadzieję, na dniach go zmienić
Proszę Was o wszelkie sugestie. Interesuje mnie czy podoba Wam się szablon, czy nie jest naje**ne za bardzo na głównej; treść, czy przyciąga, czy nie; szukam po prostu przyczyny, bo miałam już kiedyś dobre passe w blogowaniu, słabsze dni także, ale takie coś... liczniki wahają się 0-2 UU dziennie? Na prawdę mam mnóstwo znajomych mam (i nie tylko), które regularnie odwiedzam, a one zawsze wpadały na poprzedniego bloga, gdzie przez kilka miesięcy były informacje o przenosinach i co... lipa!
Pozdrawiam serdecznie!
PS adres w podpisie (www.mamspired.com )
|
______________________________________________________ Mamspired- parentingowy blog lifestyle. |
Ostatnio zmieniony przez Ewe-Linka 2014-07-25, 21:53, w całości zmieniany 1 raz |
|