Po drugie albumy ze zdjęciami - nie można ich wrzucić do notek:)
ale same zdjęcia możesz, prawda?
Prawda, tylko co mi z tego? Mam zrobić jedną notkę, w której umieszczę 200 zdjęć i stracę praktycznie miejsce na blogu na inne zdjęcia? Widzisz w tym sens? Ja niekoniecznie.
[ Komentarz dodany przez: Krzysiek: 23-04-2009, 14:59 ]
Jeśli nie możesz dodać odnośników zdjęć, to trzeba zrobić odpowiednią selekcję zdjęć i tyle.
Anowi: Bardzo proste rozwiązanie jest na to na onecie. Nie trzeba wcale notki publikować, aby wszyscy ją widzieli. Wystarczy opublikować (skopiować sobie adres do tego konkretnego wpisu), a następnie zmienić opublikowaną na szkic. Szkic także będzie widoczny po kliknięciu w zalinkowany odnośnik, natomiast np. w szerokiej liście nie będzie tego widać.
przystanekautob Blogger.Klub
Dołączył/a: 25 Kwi 2012 Posty: 31 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2012-04-25, 23:06
To usuwanie blogów, na których post nie został opublikowany w ciągu ostatnich 6 miesięcy to kłamstwo, potem następują awarie, które potrafią trwać i kilkanaście tygodni, odstraszając od Onetu ostatnią garstkę (w porównaniu do licznika na stronie głównej) bloggerów.
Zauważyłem na stronie z pytaniami sporo komentarzy związanych z błędami przy publikacji postów czy zakładaniem bloga na Onecie. Trochę dziwne, że tak do tego podchodzą nieprofesjonalnie, niby jakieś prace trwają, ale efektów chyba nie widać?
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie ma się co dziwić, że tyle bezwartościowych blogów istnieje na onecie, skoro piszecie, że nie można tam zrobić podstron i tak łatwo zakładać nowe blogi. Pamiętam internet sprzed 10 lat. Wtedy wygląd i treść stron przypominały jeden wielki migoczący baner reklamowy chyba pod względem jakości podobnie jest teraz z blogami na onecie.
xolinqa, odkopujesz stary temat. Od ponad 2 lat onetblogi działają już na wordpressie i problem tworzenia podstron zniknął, bo jest tam dostępna taka opcja ;-)
Onet ściąga również różnymi metodami (najczęściej możliwością pojawienia się na głównej onet.pl lub w serwisach tematycznych) wielu popularnych lub dobrze rokujących blogerów by poprawić w ten sposób wizerunek i jakość treści publikowanych na platformie.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).