wpisanie kodu jest pewnym utrudnieniem, ale niestety zbyt słabym. Trzeba by blokować przy okazji wiele elementów (ip, czas, ciastka itd.) żeby uniknąć oszustów. Brałem udział w wielu konkursach i większość z nich miała niedopracowane sposoby glosowania, które pozwalały na kantowanie, w jednym z nich po zgłoszeniu tego organizatorom uznali, że decyzję podejmie Jury.
Wracając jeszcze do tych SMSów. Nie jest przypadkiem tak, że z jednego numeru można wysłać jeden SMS z głosem na daną stronę? to by moim zdaniem było bardziej fair niż nieograniczona liczba głosów z jednego numeru na ten sam blog.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
ponieważ nikt nie odpowiedział na moje pytanie a dowiedziałem się dzisiaj na blipie jak to jest z głosowaniem -> otóż według zasad (punkt G 1.6.1) z danego numeru można zagłosować tylko raz na dany blog.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
lapavlo [Usunięty]
Wysłany:
2010-04-01, 11:01
fakt faktem, że masz dosyć ciekawego bloga, ciekawie to wszystko opisujesz itp itd, pewnie dlatego woleli na ciebie zagłosować niż na pustą nastolatkę zauroczoną w Hanie Montanie czy coś podobnego czasem myśle, że żeby pisać bloga to trzeba w pewnym stopniu dojrzeć.. i to kieruje właściwie do tych pustych dziewczynek a w szczególności wszelkie emo martynki
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).