Vashta_Nerada
WordPress.Klub
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 20 Lip 2012 Posty: 84
|
Wysłany:
2015-01-27, 17:02 [Wordpress] wtyczka do komentowania za pomocą konta Google
|
|
|
W szale przenoszenia bloga z blogspot na wordpress zapomniałam o tym, że 90% moich komentujących czytelników ma konta głównie na blogspocie i chciałoby nadal z niej korzystać.
Commentluv i disqus bardzo się nie podoba (mnie też nie).
Wypróbowałam kilka wtyczek m.in Comments Evolved for WordPress i Loginradius (jeszcze kilka innych, ale instalowałam je i usuwałam na innym komputerze i nie mogę sprawdzić nazw), jedna gorsza od drugiej.
Czy istnieje cokolwiek, co działałoby w miarę normalnie i dawało możliwość komentowania z konta google i wordpress? Tylko w tych dwóch serwisach, nie w stu pięćdziesięciu innych, których moi czytelnicy nie używają. Czy coś takiego istnieje?
Jak czegoś szybko nie znajdę to mi się całe liche złudzenie istnienia jakiejkolwiek społeczności rozpadnie. Już wcześniej zamiast komentarza na blogu zdarzało mi się (ale nie częściej niż raz dziennie) dostać maila ze stanowiskiem autora - tematykę mam dziką, to rozumiem, że znajomi wolą się do mnie nie przyznawać, a teraz (ratunku!) boję się, że wszystkie dyskusje zaraz przeniosą się na mojego maila. Od rana już sześć osób zdążyło napisać...
|
______________________________________________________ Lalki, lalki, lalki...
http://meddiedolls.blogspot.com/ |
Ostatnio zmieniony przez Vashta_Nerada 2015-01-27, 17:21, w całości zmieniany 2 razy |
|