To ustawienie występuje tylko w widokach dynamicznych i szablonach układu. Jeśli używasz szablonu klasycznego, to ustawienie musisz dodać ręcznie.
A ja mam właśnie widok klasyczny. Czy ktoś mi powie jak rozwiązać ten problem, nie zmieniając widoku na dynamiczny. - jestem początkujacy i dobrze mi jest na tym klasycznym na razie
"Występuje tam" czyli gdzie? "To ustawienie" czyli jakie? Nie napisałeś nic o szczegółach swoich działań... Wstawienie statystyk na bloga nie wymaga ustawiania widoków dynamicznych.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
ok, wybacz. To jeszcze raz
Ustawienia->inne->wpisuje ten identyfikator. I co dalej? Bo komunikat którego fragment zacytowałem był przy polu w którym wpisałem kod identyfikujacy.
e: Dobra! Już! Głupota nie boli, wiem Czytanie ze zrozumieniem też nie Problem rozwiązany. Dzięki
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Czytałam to, ale ta osoba zmieniła kraj. Więc uznałam, ze mnie nie dotyczy.
Zobaczę jeszcze raz.
[ Dodano: 2015-12-19, 18:54 ]
W zasadzie działają i chyba właściwie ale rzeczywiście różnią się od licznika Bloggera, tak jak już ludzie wcześniej pisali.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).