Noa
Blogger.Klub
|
Wysłany:
2015-03-29, 21:13 [blogger] Jak ominąć 90 dni oczekiwania na zwolnienie adresu
|
|
|
Usunęłam bloga (blogspot), bo chciałam go ponownie założyć na innym, częściej używanym e-mailu. Zapomniałam oczywiście o 90-dniowym oczekiwaniu i nie mogę założyć strony ponownie, bo gdy wpisuję adres w UTWÓRZ NOWEGO BLOGA, wyskakuje mi komunikat ,,Niestety, ten adres bloga nie jest dostępny". A wchodząc na niego: ,,Niestety, blog pod adresem xyz został usunięty. Ten adres jest niedostępny dla nowych blogów".
Próbowałam to jakoś obejść. Usuwałam adres bloga w narzędziach dla webmasterów (gdzieś doczytałam, że tak powinnam zrobić), czyściłam dane przeglądarki (ciasteczka i takie tam). Nawet usunęłam starą pocztę, na której był blog, bo pomyślałam, że to przyspieszy usunięcie. Na próżno, bo adres wciąż był niedostępny. Odzyskałam starą pocztę na wszelki wypadek.
Teraz niby mogę anulować usunięcie bloga, ale sęk w tym, że nie chcę mieć strony na tym e-mailu. Gdy dodaję siebie (drugi e-mail) jako drugiego administratora, to i tak nie mam dostępu do wszystkich funkcji, więc mi to absolutnie nie odpowiada.
Jest jakaś możliwość na szybsze usunięcie strony? Te 90 dni czekania to jakiś żart. Mam chociaż nadzieję, że po 3 miesiącach rzeczywiście adres będzie dostępny...
|
|