wybacz, u Ciebie jest odwrotna sytuacja niż opisałem, powinieneś dopisać adres bez www do rekordów. Ewentualnie skasować www w tym i dodać drugi wpis z samym aliasem www.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Przepraszam, że odświeżam temat. Jak podpiąć domenę w serwisie linuxpl.com?
Dodałam ghs.google.com dla swojej domeny wpisałam 216.239.32.21 . Niestety na razie nic. W czym może jest problem?
w śladowych ilościach informacji jakich udzielasz prosząc o pomoc
bloggerka napisał/a:
Jak podpiąć domenę w serwisie linuxpl.com?
nie ma w panelu opcji dotyczących domeny i cname? nie korzystałem nigdy z ich hostingu..
bloggerka napisał/a:
Dodałam ghs.google.com dla swojej domeny wpisałam 216.239.32.21 . Niestety na razie nic.
kiedy? to zwykle trochę trwa zanim się wszystko odświeży, na bloggerze też wszystko dobrze dodane? instrukcja jest po polsku, więc nie powinno być problemów. W razie czego dodaj jakieś zrzuty ekranu tak jak to zrobił Krzysiek.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
ten panel nie ma opcji dotyczących CNAME, tutaj tylko podajesz DNS. Skontaktuj się z supportem i zapytaj gdzie znajdziesz możliwość edytowania tego. Jeżeli nie ma to skorzystaj z instrukcji z poprzedniej strony (zewnętrzny serwer freedns.sgh.waw.pl).
Niedawno były problemy z domenami podpinanymi do bloggera. Dość długo w panelu widniał komunikat "Konserwacja w toku – przełączanie domeny wyłączone."
Z tego komunikatu http://knownissues.blogsp...n-security.html wynika, że problem naprawiono. Jeżeli ktoś ma nadal komunikaty błędów - albo podpinał domenę tuż przed blokadą - powinien skasować i dodać swoją zewnętrzną domenę jeszcze raz.
Domenę mam na az.pl a z tego co wy mówicie to trudno to znaleźć
Może Ci pomóc jedynie osoba która również ma domenę w az.pl i wie jak wygląda panel administratora. A z tym może być ciężko.
Ja polecam przeniesienie się do OVH - sama tak zrobiłam. Napisałam e-mail z prośbą o wydanie kodu authinfo. Z tego co widzę po e-mailach przenosiny trwały 3 dni, później z OVH poszło szybko
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).