Wysłany:
2013-11-08, 20:48komentarze jako strona w Google plus
W tradycyjnych komentarzach możesz wybrać "Nazwa/ adres URL" i w ten sposób podać linka do strony.
Jeżeli chodzi o komentarze Google+ wklejone na blogi, to nie widzę opcji przełączania. Być może da się jakoś bezpośrednio na stronach Google+, bo jak jestem zalogowany jako strona i wejdę na prywatny profil, to mogę (po dodaniu do kręgów) komentować statusy tej osoby.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zdecydowanie myślę o komentowaniublogów, ewentualnie artykułów na str.gazet, wiadomości na portalach informacyjnych, itd.
Wyobrażam sobie, że po skomentowaniu pod artykułem widnieć będzie miniatura fanpage na google+ po kliknięciu której zainteresowana osoba przejdzie na mój g+ fanpage(witryne w g+)
EDIT
Przeczytałem podany przez Ciebie temat. Nie sądziłem że rozwiązaniem będzie tworzenie znów kolejnego konta tym razem na Open ID (słyszałem że coraz mniej popularne), Wolę przekierowania na mój blog lub witrynę oficjalną g+, przekierowania tylko dzięki mechanizmom g+
Przeczytałem podany przez Ciebie temat. Nie sądziłem że rozwiązaniem będzie tworzenie znów kolejnego konta tym razem na Open ID (słyszałem że coraz mniej popularne), Wolę przekierowania na mój blog lub witrynę oficjalną g+, przekierowania tylko dzięki mechanizmom g+
Nie tworzysz kolejnego konta, wiele dużych stron korzysta z takich rozwiązań (Google, Yahoo, Flickr, WordPress): http://openid.net/get-an-openid/ podajesz linka i weryfikujesz.
ale wybierając Open ID, LiveJournal, WordPress, TypePad, AIM nie zalinkujesz bezpośrednio do swojej Strony w Google+. Opcją, która to umożliwia jest "Nazwa/ adres URL". Jak nie jest dostępna (ktoś wyłączył komentarze anonimowe), to pozostaje jedynie prywatne konto Blogger/Google+.
Jak ktoś włączył komentarze Google+ na blogu, to nie ma tam opcji przełączania się pomiędzy profilem a stroną, więc - tak jak już napisałem - bezpośrednio na podstronie wpisu nie skomentujesz profilem strony.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
If you use any of the following services, you already have your own OpenID. Below are instructions on how to sign in with each of the following providers on an OpenID enabled website. (When you see bold text, you should replace it with your own username or screenname on that service.
klikam w ikonę blogger ... i przenosi mnie na stronę główną mojego tam konta
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).