Vashta_Nerada
WordPress.Klub
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 20 Lip 2012 Posty: 84
|
Wysłany:
2013-04-23, 12:47 Problem z dodaniem przycisku "lubię to".
|
|
|
Nie wiem czy to nie spamowanie, bo znalazłam kilka tematów dotyczących samego przycisku, ale nie do końca dotyczyły mojego problemu.
Blog na bloggerze - kiedyś, dość dawno wstawiłam na chwilę przycisk "lubię to", potem się rozmyśliłam i usunęłam go z bocznej szpalty. Stronę zdążyły polubić dwie osoby, które mimo mojej zerowej aktywności nadal obserwowały.
Teraz postanowiłam wstawić przycisk od nowa, wypróbowałam chyba już wszystkie kody i za każdym razem było to samo.
Na blogu licznik zatrzymał się na pięciu lajkach, na facebooku niezmiennie dwa. Sama polubiłam swoją stronę, na blogu liczba przeskoczyła na sześć, na facebooku na trzy. Dwie inne osoby (wiem na pewno że) próbowały polubić bloga na blogu- zdaniem facebooka taka strona nie istnieje. Próbowałam różnych kodów - żadnych zmian.
Usunęłam stronę z facebooka i założyłam nową. Pojawiły się lajki, ucieszyłam się, że wszystko działa, chwilę później okazało się, że to mi ludzie przez facebook polubili, z bloga nadal się nie da.
Czy z tego opisu da się wywnioskować co robię źle? To może być wina trochę (bardzo) pokręconego kodu który sama pisałam, czy może jest jakieś opóźnienie pomiędzy momentem kliknięcia w "lubię to" a reakcją facebooka i nie zaczęło działać bo ciągle coś zmieniałam?
Albo może przez te zmiany ostatnie w bloggerze? To wszystko się działo już po nich...
|
|