synek186 Blogger.Klub
Imię: Marcin
Dołączył/a: 11 Kwi 2012 Posty: 1
Wysłany:
2012-04-11, 19:58[Blogger] Jak dodać licznik odwiedzin na bloga?
Witam, dziś stworzyłem bloga, na bloggspot. Mam do was pytanie, jak mogę dodać licznik odwiedzin na stronę główną? Krok po kroku, i z jakiej strony mogę go sobie wziąć? Proszę o w miarę łatwy sposób
Hej, nie nazywaj tematów "Witam, proszę o szybką pomoc" tylko wpisuj w to miejsce najważniejsze informacje dotyczące Twojego problemu. Nie wiesz jak? Przeglądnij inne wątki w tym dziale.
Na blogspocie można wstawić także gadżet. Będzie tam pokazana liczba odwiedzin bloga. Przechodzisz do zakładki Układ i klikasz na "dodaj gadżet". Z listy wybierasz "statystyka bloga". Przełączy Cię na stronę z opcjami gdzie ustalasz styl wyświetlania, okres (miesiąc, tydzień, cały czas) oraz tytuł (można bez tego). Po ustaleniu szczegółów zapisujesz zmiany i gotowe. Odświeżasz bloga.
Jeżeli wstawił się w złym miejscu wróć na stronę Układ i złap za ten dodatek a następnie przesuń w inne miejsce. Potem kliknij na "zapisz rozmieszczenie" i ponownie odśwież bloga.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).