odłożyłem sobie ten temat na później, bo nie znałem odpowiedzi od razu, ale widzę, że chyba problem zniknął? daj znać czy tak - w tej chwili przeglądam posty i wygląda, że wszystko z ich wyświetlaniem jest ok(?)
jeżeli dopomogłaś temu, by ten błąd zniknął to daj proszę znać jak przyda się innym
chyba, że to była kwestia opublikowania większej ilości wpisów i wszystko się poukładało?
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
intruz Blogger.Klub
Wysłany:
2011-06-20, 19:09
Zauważyłam, że problem z tymi pustymi miejscami pojawia się gdy jest duża ilość zdj w poście, jedyne co zrobiłam to dodałam kilka następnych i wydaje mi się że aktualnie wszystko jest ok.
Jeśli miałbyś chwilę mógłbyś spojrzeć i pomóc jak zrobić by miniaturek było np. 3 rzędy a nie 2. Jak pisałam tam w szablonie (z tego co widać) są 3
---------------
co do tamtego jeszcze:
dodałam post, przerwa znów jest z tym, że na 2 stronie w "starszych postach"
a jak na chwilę dodałam post który miał jedno zdjęcie to nie wiem dlaczego zrobiło mi się nagle na pierwszej stronie 3 rzędy miniatur O.O
dziwny ten szablon, niestety nie jestem wstanie zbadać jego struktury i sprawdzić czy jest dobra, bo nie znam się na 'kodach bloggera' a jedynie na sprawach HTML/CSS ;P
Jeżeli posty w blogu masz ustawione na 9 a się tyle nie wyświetla to może przyczyną jest zbyt duże obciążenie bloga (ciężkie fotki i skrypty)?
na jednej ze stron oferujących ten szablon do pobrania w komentarzach widziałem taki wpis:
Cytat
Maybe you are showing too much content in your blog. Blogger paginates your blog automatically when your homepage is too heavy. The easiest solution is to reduce the size and weight of your pictures and the number of widgets and javascript elements.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).