Boltozaurus
Blogger.Klub

Dołączył/a: 18 Sie 2010 Posty: 20 Miasto: ZG
|
Wysłany:
2010-08-18, 14:07 [blogspot] Jak ograniczyć Listę Czytelniczą ?
|
|
|
Mój pierwszy i prawdopodobnie jedyny post tutaj, więc się chociaż przywitam - hej joł wszystkim!
Niedawno założyłem uber seksi własnego bloga ;] i właściwie wszystko w nim ogarniam oprócz jednej rzeczy. Chyba że jakiś ślepy jestem i zaraz ktoś mnie naprostuje.
Mianowicie, w Pulpicie Nawigacyjnym, trochę niżej mam coś takiego jak Lista Czytelnicza. Niby fajna i przydatna rzecz na pierwszy rzut oka, która wyświetla zajawki z wpisów na blogach, które obserwuje, ale...
No właśnie, jest jedno wielkie ale. Wyświetlają tam się wszystkie zajawki, ze wszystkich obserwowanych blogów i nie mam pojęcia jak to ograniczyć. Jak na mój gust, to powinno wyświetlać się z kilka ostatnich, najświeższych, powiedzmy 5 albo 10, a nie wszystkie. No bo niby po co. Ta Lista Czytelnicza ma mnie informować o nowościach na blogach, które obserwuje, a nie wyświetlać z nich wszystkie wpisy.
Dodatkowo dość to uciążliwe i irytujące, bo przez to strona Pulpit Nawigacyjny strasznie długo się ładuje. Szczególnie jak większość zajawek zaczyna się od obrazków.
Więc moje pytanie brzmi, jak ograniczyć ilość zajawek na Liście Czytelniczej
Da się to w ogóle zrobić ?
A jeśli nie, to gdzie marudzić i naciskać, żeby dodano taką opcję ?
Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam.
Wasz Boltozaurus.
|
______________________________________________________ Smash Them All ! ! ! - czyli zielone archiwum, główne źródło gamma informacji oraz inne okołohulkowe fanaberie. |
|