gdzie jest taki napis? ja widzę jedynie "wpisz komentarz..." wewnątrz formularza komentarzy (ale tego raczej nie zmienisz) oraz napis "opublikuj" na przycisku wysyłania komentarza.
Nad formularzem komentarzy możesz dopisać tekst. Uzupełnia się go w dziale Ustawienia -> Posty i komentarze -> Wiadomość formularza komentarzy.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
"Prześlij komentarz" pojawia się jako pierwszy komunikat... kiedy jeszcze nie ma żadnych komentarzy pod postem... podpowiedź w obrazku, który ma ze sobą jakiś problem... Chciałam "Prześlij komentarz" zastąpić czymś w stylu "Skomentuj jako pierwszy"...
Pierwszy kod pojawia się w wersji mobilnej jako link, drugi w zwykłej wersji jako tekst. Trzeci nie wiem od czego jest, ale też zawiera kod wiadomości.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).