Wysłany:
2012-02-18, 17:58LinkWithin nie dziala (wyświetla listę linków)
Dodalam do bloga Link Within ale niestety zamiast obrazkow pojwawiaja sie same linki do postow. Co mam zrobic? Prosze o pomoc.
http://sofiasmum.blogspot.com/
Why does the widget sometimes show text links instead of images?
The widget shows text links when most of the recommended posts in the widget do not have an image.
odpowiedź wyjaśnia, że w przypadku kiedy polecane wpisy nie posiadają obrazków wyświetlane są tylko linki.
Nie korzystałem nigdy z dodatku LinkWithin. Do końca nie wiem także na jakiej zasadzie generowane są miniatury na bloggerze, ale zapewne tworzone są jedynie z grafik dodanych przez ich serwer (linki w domenie blogspot itp). Twoje zdjęcia i obrazki są tak dodane.
Być może to sposób prezentacji treści przyczynia się do wygenerowania miniatur. Spróbuj opcji zwijania tekstu (ikona tworząca linka "czytaj dalej") w postach zamiast prezentowania pełnej jego treści.
To samo w przypadku kanału RSS w zakładce Ustawienia -> Inne -> Zezwalaj na kanał w blogu -> wybierz "do miejsca zwijania tekstu" (lub krótki) i zapisz zmiany.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Wysłany:
2012-02-20, 09:55nie pokazuje poziomo obrazków tylko pionowo linki
To też bardzo możliwe, chociaż przy małej ilości miniatury powinny się generować mimo wszystko, ale może ich serwer potrzebował chwilki na indeksowanie Twojego bloga
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).