Jak wstawiasz obrazek na bloggerze i jest on zalinkowany do samego siebie to przyciśnij raz na obrazku i potem w piórniku na słowo "link" - w ten sposób skasujesz standardowy link. Potem ponownie przy zaznaczonym zdjęciu wciśnij link i pojawi się okienko do wypełnienia adresem strony internetowej, do której ma prowadzić ta grafika.
Jeżeli chodzi o biały pasek to może być narzucony jakiś styl dla odnośników - przyda się wgląd do bloga, podaj adres (uzupełnij w profilu).
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Dobra. Na razie ustawiłem sobie białe tło i przeżyję ale mam problem z komentarzami. Jak ustawić żeby można było komentować nie logują się wcześniej na jakiejś różne stronki? I żeby komentarze były po akceptacji.
@edit
Poradziłem sobie.
[ Komentarz dodany przez: Htsz: 04-02-2012, 22:35 ]
ustawienia posty i komentarze kto może komentować? Każdy
ustawienia posty i komentarze Moderowanie komentarzy Zawsze
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).