Wszystko jest pięknie , jednak mam problem z ustawieniem daty publikacji posta. Na bloggerze ustawiłam sobie parametry " sobota, 5 września 2015 " , ale szablon ignoruje to polecenie i nad postem ukazuje się tylko godzina. Chciałabym, aby to wyglądało jak w załączonym przeze mnie linku do demo szablonu.
Data w tym szablonie pobierana jest zapewne z ustawień dla "format znacznika czasu", bo on wczytuje się zawsze przy postach. Natomiast "format nagłówka daty" pojawia się tylko przy najnowszym wpisie z danego dnia (więc jak jest ich kilka, to w pozostałych byłaby pusta przestrzeń).
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Lucy73 Blogger.Klub
Wysłany:
2015-09-05, 11:53
Dziękuje za odzew.
Godzina pojawia się przy każdym dodanym poście. Natomiast data nie pojawia się przy żadnym, przy czym post jest dodawany jeden dziennie.
Czy da się coś z tym zrobić? Na demo szablonu wszystko jest tak jak być powinno.
Właśnie zauważyłam, że w innym blogu jest ta sama sytuacja. Też na Blogger.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Lucy73 Blogger.Klub
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).