Niupek-hupek Blogger.Klub
Wysłany:
2012-03-20, 17:29
Ten folder przez przypadek wpadł do tego I najlepiej zróbcie mi instr. z screenami I właśnie co do screena ten folder rozpakowałem tylko ten folder co rozpakowałem wsadziłem do tego
[ Dodano: 20-03-2012, 17:32 ]
Anulaa89 napisał/a:
swoją droga nie wiem jak on sie tam znalazł hehe
Właśnie przez przypadek wstawiłem go tam. TEN FOLDER CO ZAZNACZYŁAŚ NA CZERWONO WŁAŚNIE ROZPAKOWAŁEM
Folder zaznaczony na czerwono jest nadal skompresowany, więc nie został rozpakowany lub wypakowałaś go w jakieś inne miejsce http://youtu.be/ypMfeeN6mHY?t=1m21s
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Wysłany:
2012-03-20, 20:23
Ok, rozpakowałem po rozpakowaniu robi mi się taki plik w folderze który rozpakuje
I po wejściu w ten plik jest taka tabelka jak na tamtych obrazkach
Ale już bez tego pliku PrintDesign-2.1 I co teraz mam zrobić? Napiszcie bo dalej nie ma tego pliku XML są jakieś pliki SFX albo DLL ale XML nie ma. I na dodatek w folderze Lang są jakieś pliki np. tt i wszystkie oprócz jednego są tekstowe, ten nie tekstowy nazywa się en.ttt i jest to plik TTT
I pytanie... rozpakowałem i co mam dalej robić jeśli nie ma pliku XML? Czy z winRAR wyjdzie mi lepiej? Używam 7-zip.
ja już nie wiem co ty robisz. Zawartość folderu nie jest prawidłowa.
pobierasz z serwera szablon (musi to być strona z szablonami dla Blogger lub wersja szablonu na Blogspot). Będzie się zwał np. Print-Design.zip, klikasz na nim prawym myszy, wybierasz z listy 7-zip (skoro masz taki program) i z kolejnej listy, która się rozwinie wybierasz jedną z opcji "wypakuj", najlepiej "tutaj" lub do folderu o nazwie szablonu. Czekasz aż się wypakuje i wchodzisz do tego wypakowanego folderu. W środku będą pliki szablonu.
Jak się nie ma programu 7-zip czy WinRAR to normalnie z poziomu Windows klikając prawym klawiszem myszy da się taki skompresowany folder .zip (.rar już nie) wypakować wybierając opcję w rozwiniętym menu.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Wysłany:
2012-03-21, 14:31
Szablon pobrałem tu http://fthemes.com/demo/PrintDesign/ i właśnie wypakowałem i w środku nie ma tego szablonu. Pisałeś też że trzeba ten folder do archiwum dodać to dodałem, spróbuje jeszcze raz Pokaże Ci jak to wgl. robię.
1. Pobieram to - http://fthemes.com/demo/PrintDesign/ i dodaje do archiwum.
2. Klikam rozpakuj tutaj.
3. Robi się taki folder i wchodzę w niego.
4. I szukam tego pliku w folderze (XML) a go nie ma
[ Dodano: 21-03-2012, 14:33 ]
Aaa ! Była zła strona to sorki za problem już wiem jak zrobić I dam ci Pomógł
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).