Ale przecież administrator blog.pl wprowadził kody i to powinno wystarczyć. Powinny jeszcze być, że wpisy można dawać co minutę, 2. Tzw. organiczenia czasowe.
Pomógł: 2 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 16 Mar 2006 Posty: 85 Miasto: z łona
Wysłany:
2006-08-11, 09:00
też uważam że te kody literowe są mało kompetentne, nic by nie zaszkodziło by wstawił obrazek uwierzytelnienia, wtedy boty mają bardzo małe, a nawet żadne, gdy skrypt jest bardzo dobry, by odczytać zawartość obrazka, tak jak jest np przy rejestracji na forum.
sądze, że w przypadku ponownej akcji spamowej zostaną wprowadzone mocniejsze zabezpieczenia jak narazie wystarczają obecne...
Oujejor napisał/a:
tak jak jest np przy rejestracji na forum.
dopiero teraz jest bezpieczne wczesniejsza wersja miała jakiegoś buga i mieliśmy pełno rejestracji automatycznych - a wpisywanie czegoś z obrazka jest strasznie uciążliwe dla usera, czasem tolkeny są tak zaszyfrowane, że nawet cżłowiekowi ciężko odczytać.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył/a: 15 Mar 2006 Posty: 269 Miasto: Sosnowiec
Wysłany:
2006-08-11, 15:33
Popieram w 100% htsz'a, jak rejestrowałem konto hostingowe, to mnie chciało coś zalać, bo cały czas, nieprawidłowy kod i nieprawidłowy kod, wkońcu odpuściłem sobie...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).