jeżeli onetblog nie daje możliwości powiekszenia pojemności bloga to pozostaje założenie konta na pliki na jakimś darmowym serwerze lub hostowanie zdjęć na imageshack.us itp.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Magdak78 [Usunięty]
Wysłany:
2007-05-06, 16:35
a gdzie to mkozna sprawdzic czy onet ma cos takiego
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Magdak78 [Usunięty]
Wysłany:
2007-05-06, 16:38
ok to szukam dzieki
[ Dodano: 06-05-2007, 18:36 ] matko szukam i nic co mnie interesuje zadalam pytanie forum i tez cisza zreszta to forum jakies magocznie dziwne
z tego co zauważyłem to onet oferuje 15MB na blogowe obrazki przy wielkości 50KB każdy to mozna tam władować ponad 300 obrazków.... więc w związku z tym proponuję optymalizację grafiki.
jeżeli miejsca na serio nie da się "dorobić" to lepiej załozyć jakieś konto o wiekszej pojemności na oddzielnym serwerze i linkować obrazki w notkach z niego.
w pomocy onetbloga znalazłem informacje na temat albumów, napisane jest, że to co się do nich dodaje nie jest wliczane w pojemność bloga... może warto zakładać albumy :> ?
Magdak78 [Usunięty]
Wysłany:
2007-05-06, 21:09
no kuchnia ja wstawialm sobie fotki w tekscie, ale nie zmnjeiszalam kompresji wtedy tez byloby mniej prawda.No nic pozostaje czekac napisalam do nich znalazlam taka opcje moze odpowiedza.
[ Dodano: 13-05-2007, 11:38 ] No ja nie wiedzialam zeby zmniejszac kompresje wtedy mniej miejsac zajely by fotki.
Dostalam odp z onetu, ze nie moga zwiekszyc pojemnosci jak to mozna zrobic, zeby tn schowak byl gdzie indziej.Probowalam na image, ale wklejam i zostaje tylko link a nie fotka
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).