Fanatyka trzeba zapytać. Z relacji tu i tam wynika, że są to typowe nieformalne schadzki przy piwie albo soku, przeplecione prezentacjami na temat branży IT.
Wiek: 33 Dołączyła: 16 Lis 2007 Posty: 47 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-02-23, 15:23
Spotkania Yulbiz stoją pod znakiem zapytania. Od 2 miesięcy ich nie było.
Teoretycznie są to spotkania dla bloggerów i nie tylko, ale kwestie jakie są tam poruszane dot. spraw IT niezbyt związanych z blogowaniem.
Np. prezentacje dot.nowych portali, serwisów. Albo wyników badań czy jak ostatnio było - metod marketingu Agory (tak? już nie pamiętam, oglądałam to tylko online).
Po tych prezentacjach to pogawędki przy piwie..oczywiście - w grupkach.
Zbierałam się zza każdym razem żeby sie wybrać - ani razu mi się nie udało. Niefortunne dni wybierają :>
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).