Wysłany:
2007-03-22, 14:34Co sądzicie o reklamach typu Sprite?
Co sądzicie o reklamach typu Sprite? preferujecie taki rodzaj poczucia humoru? Sama postanowiłam się sprawdzić i wymyslić błyskotliwe zakończenie ostatniej reklamówki.
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2007-03-22, 15:59
Nie podobają mi się te reklamy, zwłaszcza, że napoje typu sprite wcale nie gaszą pragnienia.
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 15 Mar 2006 Posty: 399 Miasto: Dom
Wysłany:
2007-03-22, 18:19
U mnie gaszą, reklamy są średnie. Ehh... sprite w szkole mMm...
______________________________________________________ [you], nie czytaj moich postów, są bez sensu...
norka [Usunięty]
Wysłany:
2007-03-23, 11:14
No skoro twórcy reklam postanowili dać ludziom możliwość dokończenia reklamy to i ja spróbuję
mir123bych [Usunięty]
Wysłany:
2007-03-23, 15:33
dziwne wszystkim chyba gasi pragnienie sprite:D co do reklamy sam myślałem nad zakończeniem i wymyśliłem coś takiego… http://www.sprite.pl/blogs/spots2/?p=4665 ktoś ma fajniejszy pomysł?
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2007-03-24, 06:27
Kutwa napisał/a:
sprite w szkole mMm...
to chyba tylko popis ;|
Sprite nie pije i dla mnie te reklamy są durnowate ( i już przereklamowane )
czasem lepsza jest woda gazowana od tych wszystkich ..
ale nie mówie że nie lubie rzeczy typu Coca Cola
Ale nowa reklama Kit Kata dotycząca Kosmosu mnie rozbraja
a jeśli ktoś ma wene tak jak ja to lubi takie konki, zmuszac do udziału w nich nie muszę nikogo, ale wiesz jak wg Ciebie są durnowate to mozesz to zmienić, wizja wygrania konku i obejrzenia swojego zakończenia w TV mnie ogarnia i hihihihi spać nie mogę:D:D
ciesze sie że się skusiłąś, niezły i subtelny pomysł 5 poleciała!
Tymbarkens [Usunięty]
Wysłany:
2007-04-18, 20:15
Reklamy sprite znów są dla ludzi o innym, specyficznym poczuciu humoru. Niektórzy nie potrafią zrozumieć ich bezsensu,a to w nich najlepsze. Tak samo jak w reklamach Kit-Keta.
Reklamy Żubra są jeszcze dobre. Wyobrażam sobie taką, kiedy ów zwierz wspina się po górce obrośniętej trawą, a do tego komentarz "żubr najlepiej wchodzi po trawie"
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).