Troche tego jest ale taki narod
Wiec co sadzicie o Amerykanach?
I ich inteligencji?
O pomyslowosci?
Jakie macie odczucia do nich?
Czy uwazacie ich za debili i idiotow(??)czy moze oni sa poprostu bardzo zabawni , fajni , pomyslowi i kreatywni?
Ja osobiscie uwazam ich za kretynow , moze nie caly narod ale malo brakuje , ich inteligencji nie da sie porownac z zadna inna... nooo moze z kostka mydla albo kamykiem ale przeciez kamyk i mydlo nie maja inteligencji(WTF?) czy Amerykanie sa az tak tepi i bezmyslni? ...co za pytanie , jasne ze tak.
cdn.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
A daj se siana.
Amerykanie to materialiści i zrobią większość możliwych rzeczy, ażeby zarobić. Wypić siku, rzygi. Tylko jedno zastanawia; oglądając film z fobią na klauny w klipach pokrewnych widniał tytuł "erotyczny taniec Julii Sonnet"...
Wpisz sobie w YouTube np. hasło "Polish idiots" i wyobraź sobie, że którykolwiek z tych filmików ogląda ktoś zza granicy, a potem stwierdza na jego podstawie, że Polacy to kretyni i idioci. Może nie wszyscy, ale na pewno większość jego zdaniem. Nieważne, że nie spotkał żadnego Polaka osobiście - zresztą po co ma się zniżać do ich poziomu.
Jak Ty poczułbyś się w takiej sytuacji?
Pokazane przez Ciebie przykłady to rzeczywiście skrajności w najgorszym wydaniu i nijak nie mają się do naszej rzeczywistości (a na pewno nie da się ich porównać z tymi, które ja przytoczyłem), ale wyciąganie na ich podstawie wniosków o wielokulturowym kraju zamieszkanym przez ponad 300 milionów ludzi jest, delikatnie mówiąc, przejawem krótkowzroczności. Ich styl życia i kultura są zdeterminowane ok. 300-letnią historią kraju, w trakcie której oni bez niczyjej pomocy potrafili osiągnąć tyle co my (a nawet dużo więcej) w ciągu 1000 lat od chrztu Polski...
Jak wiadomo każdy kraj ma i mądrych i głupich ludzi Amerykanie są na tyle sprytni, ze podkradają innym krajom tych najinteligentniejszych aby rozbudowywali kraj technicznie
w Ameryce nie byłem i nie znam ludzi osobiście, jedyne co o nich wiem to z opowiadań znajomego, który mieszka tam od 20 lat i programów w telewizji, jednak jakoś nie ciągnie mnie by sprawdzać jak to jest na prawdę
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
no tak ale taki ''pimp my ride'' jak mozna miec takie cos(czyli samochod) i taka chate za setki tysiecy(??) juz mozna nowy(uzywany) woz sobie kupic za 1000$ i bedzie duzo lepiej wygladal i jezdzil niz to cos co oni nazywaja samochodami i ten burdel na tylnich kanapach(nie zawsze jest ale bardzo czesto) i te ich przerozne ''show'' to sa idoci
a to jest jakis zart poprostu.
Nasz narod to tez jest debilny ale zeby w takim stopniu
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Jak nie idioci to jak mozna nazwac ludzi co zabijaja ok.3000 tysiecy ludzi(we wlasnym kraju wlasnych rodakow) by napedzic gospodarke i stworzyc nowa ameryke?
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).