Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-03-16, 11:06
Tylko, że na vivie to było po prostu zżeranie pieniędzy od naiwnych widzów, a to jest całkiem spoko ;D. Kiedyś mi wyszło, że na jednym zdjęciu jestem do Christiny Ricci podobna, na innym, że do Scarlet Johanson...
o nawet fajne i jak w nowoczesnej przeszlosci takie bajery.
Dalem fote jak mialem bialego jeza na glowie i wyszlo mi ze jak Beckham.
A najbardziej do Michaela J. Foxa
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Bo za pierwszym razem pisalem ogolem o tykich gownach i innych zabawach w tym stylu.
Choc nadal watpie by to bylo realne , moze w jakis kilku procentach sprawdza sie to , ale bez przesady.
[ Dodano: 16-03-2008, 21:32 ]
Teraz znienawidzilem ten program...
Leitiza Oritz w 67%
Cheryl Tweedy 66%
Slama Blair 63%
Samantha Fox 62%
...
Moze nie jestem nie widomo jakim mezczyzna , ale jest roznica miedzy dzieckiem a kobieta do cholery.
To wszytko ponizej 50% , tylko jak mialem blond irokeza to mi wyskakuja chlopa , ale teraz jestem normalnie obciety.
No coz nie bede ukrywal prawdy... ktora nie jest oczywiscie prawdziwa.
godson90
Wysłany:
2008-03-17, 21:37
A mojej twarzy nie wykryło ;D ( twarz patrzyła się w obiektyw itd.)
Czy to znaczy że nie jestem podobny do żadnej gwiazdy? o Boże jakie szczęcie...
Jestem jedyny w swoim rodzaju
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).