Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-06-05, 15:59
duchy nie istnieją, ale w nie wierzymy. jest to wymysł ludzi. nasz umysł płata figle i stąd pochodzą te wszystkie 'zdawało mi się, że widziałam ducha'. widzimy to, co chcemy zobaczyć. wierzymy w to, w co wierzyć chcemy.
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-06-26, 01:33
Krzysiek napisał/a:
racja, pojedź my nad jezioro i ktoś powie tam mieszka potwór, zobaczymy kawałek starej dętki zaczniemy mówić że to potwór XD
A jak sobie powiem, że chcę zobaczyć Johnny'ego Deppa w dwoim łóżku to tak się stanie, to go nagle zobaczę? Byłoby całkiem miło . A ja sądzę, że strach i duchy to wytwory ludzkiej wyobraźni i tyle. Choć sama się ich boję (czasami boję się nawet sama siebie).
czensto jak oglondam jakies filmy a jestem sama w domu to mam takie przeczucia
że ktos za mnom stoi ale go tam nie ma albo ktos otwiera drzi albo okno
i w tedy dzwonie do mojej cioci (ulubionej) i ona mnie uspokaja
______________________________________________________ loffciam animal i to wszysko
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).