Htsz
Blogger Product Expert Blogowicz.Team
Zaproszone osoby: 84
Imię: Arkadiusz Narowski
Pomógł: 816 razy Wiek: 39 Dołączył/a: 01 Sty 2006 Posty: 8949 Miasto: Wrocław
|
Wysłany:
2007-03-09, 01:06 [humor] jak napisać list z przeprosinami ?
|
|
|
trafił mnie dzisiaj na gg link od Harpena z tematem na forum, gdzie koleś pytał się innych co ma napisać w liście do koleżanki - miał to być list z przeprosinami.... no i cżłowiek o ksywce Deepdelver zredagował mu go bardzo konkretnie
Deepdelver napisał/a: Witaj moja luba!
Wiem, że pomiędzy nami coś się zepsuło. Trudno powiedzieć, co jest fundamentem tego muru, który pomiędzy nami wyrósł - czy to, że podbierałem Ci pieniądze, to, że podoba mi się Twoja matka w mojej bieliźnie, a może to, że całowałem się z Twoim bratem. Tego nie wiem. Chciałbym żeby znowu było tak jak dawniej - żebyśmy mogli beztrosko pląsać po łąkach trzymając się za ręce, jeść kaszankę z jednej miski, wymieniać się ciuchami i biżuterią, plotkować o gwiazdach Hollywood i spać w jednym łóżku z Twoimi rodzicami. Przepraszam i obiecuję, że zgolę wąsy.
źródło: http://www.gry-online.pl/...?ID=6075259&N=1
|
______________________________________________________ nie radzisz sobie? pomoc indywidualna oraz blogi i strony na zamówienie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąć lubię to! na facebooku. |
|