Krystian [Usunięty]
|
Wysłany:
2006-10-05, 18:06 Inteligentne bluzgi
|
|
|
Polecam http://bluzgacz.abc.pl/
Mi za 1 "dojebaj" wyszło
Cytat Generalnie rzecz biorąc, myślę, że wyglądasz na pierdopędnego, ospermionego przez stado knurów kabana. Niech Ci kał da popalić, Ty zmutowany wytrzeszczu. Wyglądasz jak szynka w siatce - tłuszczyk Ci się wylewa, jesteś łasuchem owczych odchodów, a twój stary to prawiczek. Eh, muszę orzec, iż zachowujesz się jak ospermiony przez nieślubne dziecko Frankensteina, bezpański kaktus. Masz mordę jak papier ścierny, jesteś wymiętoszonym przez stado słoni z puszczy międzyrównikowej wytryskiem kojota bez ubrania, a twoja stara jest taka gruba, że maluje paznokcie u lakiernika. Wiesz co, jestem zmuszony stwierdzić, że wyglądasz na zardzewiałego, nieoświeconego wykałaczką przez bezdomne świstaki odchoda. Jesteś zapyziałym kaczym pipkiem co się kąpie w odchodach. Ty pokurczony pampersojadzie, nafaszerowany nazistowskimi ideami żęchole nieoświecony przez stado knurów. Heh, muszę stwierdzić, że zachowujesz się jak wściekły, spłodzony w miejscu gdzie psy chujami wodę pompują psi szczoch. Jesteś obsmarkanym przez waginę z mackami, niewymrożonym w katalońskim kanale cycem z kolorowym parasolem.
|
|