Znany już chyba większemu gronu kabaret o nazwie Limo. Nie jest może tak dobry jak TEY czy znany i śmiechowy jak Łowcy .B czy Ani Mru Mru, ale podoba mi się u nich wiele tekstów ze skeczy.
Pierwszym skeczem jaki oglądałem był chyba "Dresiarz i Anioł"
ostatnio na tvp2 widziałem "Hitler (Zmiana Nazwiska)"
Grupa ma na swoim koncie także dwie parodie zwiastunów filmowych.
znacie? jak wam się podoba? lubicie tego typu żarty?
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeden z kabaretów, które nazywam ulubionymi.
Filmiki robią świetne, poza podanymi lubię jeszcze parodię seriwsu informacyjnego i Janko Muzykant - making of.
Poza tym, członkowie Lima świetnie sobie radzą w improwizacji, uwielbiam ich występy z W Gorącej Wodzie Kompanymi.
Ogólnie, skecze dobre, ludzie mili. Nic dodać, nic ująć
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).