Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-11-15, 22:26
Wszyscy się zastanawiają czy Kononowicz to na serio skonczony kretyn.
Moja teoria brzmi:
On jest swietnym strategiem, w ktorkim czasie stal sie znany przez calą Polske. Ktoremu innemu politykowi się to udalo? :> Pewnie tylko gra takiego, a w sekrecie knuje jakby tu przejąć kontrolę nad swiatem. (They're Pinky and The Brain, Brain, Brain, Brain, Brain, Brain, Brain, Brain, Brain...)
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-11-15, 23:38
Frozen Lust, nawet jesli masz racje, to skretyniozarł po metamorfozie nie stanie sie w oczach spoleczenstwa politycznym superhero. Za bardzo sie skompromitowal, zarowno w oczach polakow, jak i na arenie miedzynarodowej.
Swoja popularnosc moze wykorzystywac na aukcjach internetowych,... zobaczymy jak dlugo
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
jakbyście oglądały program tok2szok to by się wam wyjasniło. po tej całej aferze pokazali się ludzie, 2 kolesi z wyższym wykształceniem (z tego co pamiętam), którzy wykreowali Kononowicza, i jeden z nich przyznał się, że z góry przewidywał jego klęskę.
poprostu wyszło na to, ze narobili facetowi nadziei (bo on chciał kandydować rok temu już) i zrobili z niego posmiewisko, dziennikarze i internet takich kochają
to zwykły "chłop ze wsi" moim zdaniem. wnioskuje to ze sposobu autoprezencji.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
DJ Click [Usunięty]
Wysłany:
2006-11-21, 19:05
ja ogladalem wczoraj szymona, wygladal niezle w tym wydzierganym smieciu
cala akcja z tym grubasem to niezla chryja ze tak sie wyraze hehe!
ten glos, ta facjata, ta czapka
blee
Niech nie będzie tych, co stali po stronie ZOMO,
Ani tych drugich – niech zostanie tylko Konon,
Bo on ma honor i malutki domek
I naprawdę bardzo chce zostać Twoim ziomem (…)
Wysłany:
2006-12-19, 15:50
Ten człowiek jest fenomenem. Jego popularnosc oddaje jak doskonalym medium marketingowym, jezeli chodzi o promowanie osob, jest internet.
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
szkoda tylko, że ludzie sobie kpią z tego człowieka a za jego promocją stało 2 kolesi, którzy pewnie uznali, ze to będzie dobry ubaw i pomagali mu w kampanii
gdyby nie to wystapienie w tv to pewnie nikt by o nim nie usłyszał..
Wysłany:
2006-12-19, 15:55
Htsz napisał/a:
gdyby nie to wystapienie w tv to pewnie nikt by o nim nie usłyszał..
Nie wiem czy był w TV, ja się dowiedziałam pocztą pantoflową - mama mi linka wysłała. Tak więcj, nawet jeżeli byl w tiviku, to większość go poznała dopiero drogą internetową. A sądzę, że taka osoba i tak stałaby się popularna prędzej czy później.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).