Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

::
Zamknięty przez: Htsz
2012-06-02, 23:03
Autor Wiadomość
Asiek 
Blogowicz.Friend

Imię: Asia
Pomogła: 39 razy
Miasto: Warszawa

Wysłany:    Kukułka

Ponieważ strasznie mnie ta 'historia' ubawiła, dlatego postanowiłam się nią z Wami podzielić :)

Cytat

Wczoraj wybrałam się na imprezę z moimi koleżankami. Powiedziałam mojemu mężowi, że wrócę o północy. Obiecuję Ci kochanie, nie wrócę ani minuty później- powiedziałam i wybyłam.

Ale impreza byla cudowna! Drinki, balety, znów drinki, znów balety i jeszcze więcej drinków, było tak fajnie, że zapomniałam o godzinie. Kiedy wróciłam do domu była 3 nad ranem.

Wchodze do domu, po cichutku otwierając drzwi, a tu słyszę tą wściekłą kukułkę w zegarze jak zakukała 3 razy. Kiedy się zorientowałam, że mój mąż się obudzi przy tym kukaniu, dokończyłam sama kukać, dokukując jeszcze 9 razy... Byłam z siebie bardzo dumna i zadowolona, że chociaż pijana w cztery *, nagle taki dobry pomysł przyszedł mi do głowy - po prostu uniknęłam awantury z mężem... Szybciutko położyłam się do łożka, myśląc jaka to ja jestem inteligenta! Ha!!

Rano, podczas śniadania, mąż zapytał, o której wróciłam z imprezy, więc mu powiedziałam, że o samiutkiej północy, tak jak mu obiecałam. On od razu nic nie powiedział, nawet nie wyglądał na podejrzliwego. Oh, jak dobrze, jestem uratowana... - pomyślałam i prawie otarłam pot z czoła.

Moj maż, po chwili, spojrzał na mnie serio, mówiąc: Wiesz, musimy zmienić ten nasz zegar z kukułką. Zbladłam ze strachu, ale pytam pokornym głosem: Taak. A dlaczego, kochanie? A on na to:

Widzisz, dziś w nocy, kukułka zakukała 3 razy, potem - nie wiem jak to zrobiła - krzyknęła O *****! znów zakukała 4 razy, zwymiotowała w korytarzu, zakukała jeszcze 3 razy i padła na podłogę ze śmiechu. Kuknęła jeszcze raz, nastąpiła na kota i rozwaliła stolik w salonie. A potem, powaliła się koło mnie i kukając ostatni raz - puściła głośnego bąka i szybko zaczęła chrapać...

tak sobie pomyślałam, że zegara z kukułką w życiu nie pozwolę mężowi kupić ;) chociaż ze mną nie powinno być problemu, bo ja po imprezie potrafię posprzątać sobie w szafie i ułożyć wszystkie ubrania zanim na dobre zakopię się pod kołdrą :)

podziel si� tym postem na:

Utwórz darmowe konto na forum --- Zaloguj się --- Polub Blogowicza na FB!
Dołącz do grupy Bloggerów na FB

Inez 
Blogowicz.Friend

Pomogła: 12 razy
Miasto: Wrocław

Wysłany: 2009-10-25, 19:47   

Muahahaha, dobre, dobre :D . Mąż też pewnie padł ze śmiechu, dlatego jej wybaczył :P . Jeśli jej wybaczył, ale sądzę, że tak ;) .

Krzysiek 
WordPress.Klub
Pan Cosiek

Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof
Dołączył/a: 18 Maj 2008
Miasto: R-ków.

Wysłany: 2009-10-25, 19:53   

:rotfl: nie ma jak to prawdziwa pomysłowość :D

Lukem 
Blogowicz.Friend

Dołączył/a: 01 Kwi 2006

Wysłany: 2009-10-25, 22:24   

Ktoś mi to niedawno opowiadał. :)

U mnie w domu byłoby gorzej, bo mam zegar grający co godzinę jedną z 12 melodyjek (plus wybicie odpowiedniej liczby razy).

Do tego popsuła się elektronika grająca melodyjki i teraz nie ma reguły - o godz. 12 potrafi wybić godzinę 3... :D

Inez 
Blogowicz.Friend

Pomogła: 12 razy
Miasto: Wrocław

Wysłany: 2009-10-25, 22:30   

Cytat

U mnie w domu byłoby gorzej, bo mam zegar grający co godzinę jedną z 12 melodyjek (plus wybicie odpowiedniej liczby razy).

Ja bym chyba cholery dostała z czymś takim :D

Asiek 
Blogowicz.Friend

Imię: Asia
Pomogła: 39 razy
Miasto: Warszawa

Wysłany: 2009-10-25, 23:03   

ja w ogóle nie akceptuję żadnych grających zegarków :P

Lukem, muahaha, już sobie wyobraziłam jak byś wracał do domu i musiał te wszystkie melodyjki odśpiewać, coby nikt nie zauważył :D

::
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi