Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

::
Zamknięty przez: Htsz
2012-06-02, 23:45
Autor Wiadomość
m@tarci 

Dołączył/a: 16 Sty 2008

Wysłany:    Lubie sie i podobam sie sobie

Czesto wiekszosc z nas, lubi na siebie narzekac i mowic jacy to brzydcy jestesmy i w ogole mamy tyle wad, ze mozna sie tylko powiesic albo utopic.

Jednak na pewno kazdy z nas ma jakies dobre cechy i ma cos co sie podoba w sobie.
Chcialem byscie powiedzieli to co wam sie podoba, czyli wasze atuty i same plusy, jak i te z zewnatrz, jak i te wewnatrz.
Kazdy z nas posiada jakies dobre strony i nie ma co narzekac.

W tym temacie zabraniam wymieniania jakichkolwiek wad czy rzeczy ktore nam sie nie podobaja, tyle te ktore sie podobaja i sa na +

W wygladzie:
- Jak na wiek, wylgadam dosc mlodo... naczy jeszcze bardziej niz jestem :P
- Moja przemiana materii, ahh... moge jesc co chce i nie przejmowac sie ze utyje.
- Nie mam pojecia jak to nazwac, moze po prostu nadmiar energii, ale jestem naprawde zreczny i wygimnastykowany, w koncu jestem najlepszym sportowcem w szkole, w grupie wiekowej.
- No i oczy, glebia oczu i w ogole sa zaje***te, unikam zazwyczaj luster, ale jak juz sie natkne, np. podczas mycia, to wychodzi prawdziwy egoista i narcyz ze mnie, kurcze nie dosc ze sam wtedy nie nie robie, tylo prawie sobie komplementy nt. oczu, to jeszcze jaram sie tym, ze dziewczyny je podziwajaja.
- Do oczu, rzesy, po matce i po siostrach mam dlugie, czarne, ladne rzesy.

Z charakteru:
- Humor, czasem dosc mocny i w duzych, nawet za duzych ilosciach, ale zawsze jest.
- Dystans do ludzi, moznaby to uwazac za wade, ale jednak nie, bo jesli juz zblize sie do kogos, to moge byc prawie pewien, ze to odpowiednia osboba i sie nie zawiode na niej.
- Bystry umysl, choc nie zawsze madry... ale to nie ten temat :p
- Nie wiem do czego to zaliczyc, chyba na +, bardo dobrze wychodzi mi manipulacja, klamstow i podszywanie sie, nie bawei sie w jakiegos ''agenta'' albo jeszcze cos innego... ale jesli trzeba potrafie sie idealnie przystosowac do systuacji, ktora tego wymaga.
- Jestem lojalny, przyjaciol nigdy nie zostawie, znajomych i ludzi do ktorych podchodze pozytywnie i oni do mnie, tez.
- Nie potrafie czasem... zawsze, powiedziec nie, szczegolnie w rl, nigdy niczego nie odmowie, nawet jseli bym stracil kupe czas na to, po prostu nie potrafie odmowic, nawet jesli tego b chce, to i tak nie moge i sie zgodze.

P.S Kazdy jest super i ma jakies plusy, napiszcie tu o tym i mam nadzieje ze moj post nie bedzie najdluzszy^^''

podziel si� tym postem na:

Utwórz darmowe konto na forum --- Zaloguj się --- Polub Blogowicza na FB!
Dołącz do grupy Bloggerów na FB

Lukem 
Blogowicz.Friend

Dołączył/a: 01 Kwi 2006

Wysłany: 2008-06-02, 21:55   

Bardzo fajny pomysł, zwłaszcza że mówienie o samym sobie w pozytywach nie jest wbrew pozorom takie łatwe. Zatem wpiszę się.

Wygląd:
- zapuściłem niedawno bródkę, dzięki czemu zwróciłem uwagę wielu znajomych. Ogólnie fajnie się z nią czuję.
- mam niebieskie oczy, które ładnie wychodzą na zbliżeniach. :)

Charakter:
- jestem spokojny i bezkonfliktowy.
- jestem tolerancyjny, staram się odrzucać uprzedzenia i stereotypy.
- łatwo mnie przekonać do swoich racji, jeśli ma się w ręku rzeczowe i konkretne argumenty. Potrafię jednak dyskutować i wykazać się asertywnością kiedy trzeba.
- jestem szczery, potrafię przyznać się do swoich słabości i błędów.
- nie jestem pamiętliwy, potrafię wybaczać i puszczać w niepamięć cudze błędy.
- posiadam oryginalne poczucie humoru, oparte głównie na grach słów i zderzaniu ze sobą pozornie niezwiązanych konceptów. Umiem też śmiać się z byle czego.
- jeżeli czegoś się podejmuję - można na mnie liczyć. A jeśli dodatkowo leży to w zakresie moich umiejętności czy zainteresowań - wkładam w to całe swoje serce.
- często robię różne rzeczy bezinteresownie.
- jestem indywidualistą, ale potrafię funkcjonować jako część grupy i skupić się na swojej cząstce działań.
- patrzę na otaczającą mnie rzeczywistość oraz swoją osobę z dystansem, potrafię w większości przypadków śmiać się z samego siebie.
- jestem krytycznym realistą, jednak znajdzie się u mnie także nutka (a nawet cały akord ;) ) romantyzmu. Zatem z jednej strony szukam potwierdzenia dla tego, co widzę, słyszę, czytam i doświadczam, a z drugiej lubię gdybać, dociekać, fantazjować i marzyć.

Umiejętności:
- uważnie słucham i obserwuję, zwracam uwagę na to, co ludzie sobą reprezentują i staram się dostrzegać ich zalety.
- nieźle wychodzi mi opowiadanie historyjek i anegdotek, co zważywszy na mój (zapewne) przyszły zawód nauczyciela-anglisty jest cenną zaletą.
- kilka niezwiązanych z sobą osób stwierdziło, że jestem dobry w pisaniu. Nie popadam w narcyzm, ale faktycznie czerpię z tego dużą przyjemność.

Jak kiedyś Peja rymował, "wierzę w siebie, wierzę w Ciebie, wierzę w to co robię".

podziel si� tym postem na:
::
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi