m@tarci
Pomógł: 4 razy Wiek: 26 Dołączył/a: 16 Sty 2008 Posty: 1500
|
Wysłany:
2008-05-31, 19:06 Lubie sie i podobam sie sobie
|
|
|
Czesto wiekszosc z nas, lubi na siebie narzekac i mowic jacy to brzydcy jestesmy i w ogole mamy tyle wad, ze mozna sie tylko powiesic albo utopic.
Jednak na pewno kazdy z nas ma jakies dobre cechy i ma cos co sie podoba w sobie.
Chcialem byscie powiedzieli to co wam sie podoba, czyli wasze atuty i same plusy, jak i te z zewnatrz, jak i te wewnatrz.
Kazdy z nas posiada jakies dobre strony i nie ma co narzekac.
W tym temacie zabraniam wymieniania jakichkolwiek wad czy rzeczy ktore nam sie nie podobaja, tyle te ktore sie podobaja i sa na +
W wygladzie:
- Jak na wiek, wylgadam dosc mlodo... naczy jeszcze bardziej niz jestem
- Moja przemiana materii, ahh... moge jesc co chce i nie przejmowac sie ze utyje.
- Nie mam pojecia jak to nazwac, moze po prostu nadmiar energii, ale jestem naprawde zreczny i wygimnastykowany, w koncu jestem najlepszym sportowcem w szkole, w grupie wiekowej.
- No i oczy, glebia oczu i w ogole sa zaje***te, unikam zazwyczaj luster, ale jak juz sie natkne, np. podczas mycia, to wychodzi prawdziwy egoista i narcyz ze mnie, kurcze nie dosc ze sam wtedy nie nie robie, tylo prawie sobie komplementy nt. oczu, to jeszcze jaram sie tym, ze dziewczyny je podziwajaja.
- Do oczu, rzesy, po matce i po siostrach mam dlugie, czarne, ladne rzesy.
Z charakteru:
- Humor, czasem dosc mocny i w duzych, nawet za duzych ilosciach, ale zawsze jest.
- Dystans do ludzi, moznaby to uwazac za wade, ale jednak nie, bo jesli juz zblize sie do kogos, to moge byc prawie pewien, ze to odpowiednia osboba i sie nie zawiode na niej.
- Bystry umysl, choc nie zawsze madry... ale to nie ten temat :p
- Nie wiem do czego to zaliczyc, chyba na +, bardo dobrze wychodzi mi manipulacja, klamstow i podszywanie sie, nie bawei sie w jakiegos ''agenta'' albo jeszcze cos innego... ale jesli trzeba potrafie sie idealnie przystosowac do systuacji, ktora tego wymaga.
- Jestem lojalny, przyjaciol nigdy nie zostawie, znajomych i ludzi do ktorych podchodze pozytywnie i oni do mnie, tez.
- Nie potrafie czasem... zawsze, powiedziec nie, szczegolnie w rl, nigdy niczego nie odmowie, nawet jseli bym stracil kupe czas na to, po prostu nie potrafie odmowic, nawet jesli tego b chce, to i tak nie moge i sie zgodze.
P.S Kazdy jest super i ma jakies plusy, napiszcie tu o tym i mam nadzieje ze moj post nie bedzie najdluzszy^^''
|
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME |
|