Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył/a: 15 Mar 2006 Posty: 269 Miasto: Sosnowiec
Wysłany:
2006-05-03, 07:24
Czy tam było tylko z 10 osób, czy ten twój współlokator sobie taką grupkę upatrzył
Ale ogólnie to spoko wygląda . Na początku ludzie troche sztywni, ale potem to już luźni
mur [Usunięty]
Wysłany:
2006-05-03, 09:24
trochę padało w sobotę przed południem i pewnie się wsytrasztła część, liczyłem na drugie tyle - to jest spory minus jedyny, reszta bardzo fajnie, oczywiście przed imprezą sie trochę przyziembiłem 0_o
np. ten koleś jest tylko na jednym zdjęciu , a w ręku kubeczek z niezną zawartością, właśnie cześć nie była przy ognisku tylko od razu poszli na mieszkanie, co mnie dziwi, bo nie zabrali żadnej panny 0_o, inni pożygali sie po godiznie i poszli spać, co odrazu przwidziałem
danek (te co trzyma siekierkę) by powiedział: i tak go nie używasz bo on się tak ze mną kłuci zawsze - to zdjęcie jest zjebane na maca, jak na nie patrze to sie czuje jak tania dziw*a
[ Dodano: 05-05-2006, 01:00 ]
tam wyzej sprzedałem że: mam ciekawsze zdjęcia ale chyba je usunę z hdd bo są zdziebko pnieciekawe a jak mam to pokazać mamie to nie wszytsko musi wiedzieć
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).