Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

::
Zamknięty przez: Htsz
2010-05-10, 22:54
Autor Wiadomość
uksala88
[Usunięty]

Wysłany:    podróże, wymarzone miejsca

Czy macie jakieś miejsca w Polsce, na świecie gdzie bardzo chętnie podróżujecie? Głównie skupiłbym się za granicą chociaż u nas w kraju także sporo miejsc jest godnych uwagi. A druga część pytania dotyczy tego czy podróżujecie sami organizując sobie wycieczki na własną rękę już po przylocie do innego kraju (na miejscu)czy raczej korzystając ze sprawdzonych pośredników??

podziel si� tym postem na:

Utwórz darmowe konto na forum --- Zaloguj się --- Polub Blogowicza na FB!
Dołącz do grupy Bloggerów na FB

Cashee 
Blogowicz.Friend

Zaproszone osoby: 2
Pomogła: 5 razy
Miasto: Rzeszów

Wysłany: 2008-01-12, 19:09   

Hmm, ja jeżdę jedynie ze szkołą, bo taka się bardziej opłaca. Osobiście chciałabym zwiedzić Warszawę, Wrocław...

Htsz 
Blogger Product Expert
Blogowicz.Team

Zaproszone osoby: 84
Imię: Arkadiusz Narowski
Dołączył/a: 01 Sty 2006
Miasto: Wrocław

Wysłany: 2008-01-12, 19:22   

Cashee napisał/a:

Wrocław...
polecam wycieczkę na Dolny Śląsk, warto też zaglądnąć do wielu mniejszych miejscowości typu Kłodzko (Twierdza).

byłem już w Świnoujściu, Kołobrzegu, Trójmieście, Ustce, Warszawie, Krakowie, Częstochowie, Katowicach, Malborku a miejsc jeszcze do zobaczenie na prawdę wiele. Przydałoby się zobaczyć Poznań, Zgorzelec, Hel, Szczecin...

na świecie byłem już w Hiszpanii (obok i w Barcelonie), Francji (koło i w St. Tropez, Strasburg), Włoszech (Rzym, Wenecja i jeszcze gdzieś), Danii (Bornholm).

Francja-Hiszpania byłem więcej niż raz i miło wspominam, chętnie wybrałbym się znowu po latach :)

w planach mam jeszcze wyspy Brytyjskie, Grecję, Wyspy Zielonego Przylądka (:yay:), może Australia kiedyś, i kilka miast w USA oraz Kanadzie.

Think before you post™ | ^_^ na każdego posta znajdzie się riposta™

Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąć
lubię to! na facebooku. :^^:

Inez 
Blogowicz.Friend

Pomogła: 12 razy
Miasto: Wrocław

Wysłany: 2008-01-12, 20:08   

No w Polsce to wypada zobaczyć Wrocław, Kraków, Poznań, Warszawę... Mieszkam we Wrocławiu, więc oglądam go na codzień :P . A swoją drogą to jeśli chodzi o Polskę bardzo lubię nasze morze, a szczególnie Trójmiasto (nie, nie dlatego, że tam mieszka pewna osoba :P ).

Jeśli chodzi o zagranicę to byłam w Hiszpanii, Grecji i we Włoszech, Czechach (jak większość z nas), Niemczech i na Słowacji.

Szczerze mówiąc najbardziej podobała mi się z tych wszystkich państw Grecja. Tam jest pięknie, a szczegolnie w Atenach.

godson90 

Dołączył/a: 05 Sie 2007

Wysłany: 2008-02-05, 23:21   

Ja byłem w 2004 roku z rodzicami w Oslo ( Norwegia ) Piękne miasto ...

I rok temu byłem w Warszawie na Pradze. . . ładna dzielnica. Byłem tam 4 dni i musze powiedzieć że poznałem historie Warszawy z całkiem innej strony ( II WŚ itd.)

m@tarci 

Dołączył/a: 16 Sty 2008

Wysłany: 2008-02-06, 11:12   

Dwa lata temu na wakacje bylem w Grecji , w Atenach tydzien i na Krecie tez tydzien.
We Francji na Lazurowym Wybrzeżu ze dwa dni , bo tata mial tam prace na kilka dni.
Do Angli jezdze co roku do cioci do Liverpool i zawsze o Londyn po drodze zachaczamy.
Bylem wiele razy w niemczech :rotfl: ...
Bylem tez na Ukrainie , ale to chyba nic wielkiego :dobani:

Cashee 
Blogowicz.Friend

Zaproszone osoby: 2
Pomogła: 5 razy
Miasto: Rzeszów

Wysłany: 2008-02-09, 18:19   

Cytat

Bylem tez na Ukrainie , ale to chyba nic wielkiego
- moim zdaniem jednak coś. Wiesz, ukrainianie nie są tacy jak nam się wydaje. Ostatnio w szkole mieliśmy wymianę uczniów i taka ukraikna zawizytowała u mojej koleżanki w domu na tydzień ;) W ostatnim dniu chodziłyśmy razem po galerii graffice i okazało się, że to fajna babka. No, i bogata, co niektórym zdaje się, że wszyscy tam są biedni.

Osobiście byłam w Krakowie, w górach Świętokrzyskich, w Tarnowie, w Jaśle (xd), w Zakopanym, w Czestochowie, w Nałęczowie, w Lublinie, w Oplolu i gdzieś niedaleko Wrocławia.... no i... w Rzeszowie i Zaczerniu, na Pobitnym i Załężu (no i oczywiście na Staromieściu!) xDDDD (lol)

A za granicą to tylko na Słowacji

m@tarci 

Dołączył/a: 16 Sty 2008

Wysłany: 2008-02-09, 18:33   

Cashee ale ty nie znasz prawdziwej ukrainy...
Tacy normalni Ukraincy sa spoko , bo czesto jak jestem u ciotki to przyjezdzaja z towrem...

Ja bym wlasnie chcial pojechac do Slowacji.
Nie wspomnialem ze czesto bywam w Holandi , ale to dlatego ze mam tylko kilka kilosow.

::
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi