Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-11-11, 22:55
rashell napisał/a:
Amira napisał/a
rashell napisał/a
ciekawe czy byś się zainteresowała, gdyby codziennie była w goglach inna flaga, np z powodu święta kenii itd
no i super! bym się za każdym razem dowiadywała czegoś nowego. święto kenii też może być interesujące
a ja sądzę, że miałabyś to głęboko w poważaniu
może Ty mnie jednak takie rzeczy ciekawią
m@tarci napisał/a:
nie musialem sie wylogowywac, wystarczylo kliknac w ''Klasyczna strona główna''
tak, wiem, że jest taka opcja, ale ostatnio kiedy to kliknęłam to mnie wylogowało i po ponownym zalogowaniu okazało się, że wszystko jest jakby zresetowane. musiałam na nowo ustawiać. po złych przeżyciach już tej funkcji nie używam
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Jasne, moze i tak, ale nawet bys ich nie zauwazyla, poniewaz korzystasz z igoogle, mialbys to gdzies, a inni w tym czasie muiesliby cierpiec i znosic to wszystko
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2008-11-12, 16:19
m@tarci napisał/a:
Polscy pracownicy google spisuja sie najlepiej
I Polscy studenci wymyślili (chyba) moople.pl <= bardzo przydatne
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-11-13, 00:28
miglu149 napisał/a:
Jasne, moze i tak, ale nawet bys ich nie zauwazyla, poniewaz korzystasz z igoogle, mialbys to gdzies, a inni w tym czasie muiesliby cierpiec i znosic to wszystko
chociażby w pracy z iGoogle nie korzystam a tam spędzam większość mojego czasu przy komputerze ;]
miglu149 napisał/a:
I Polscy studenci wymyślili (chyba) moople.pl <= bardzo przydatne
nie wiem, czy Polscy, ale to bardzo możliwe a propos polecam też oggole.pl co jest w pełni polskie o ile wiem.
tak dochodzę do wniosku, że Polacy to jednak świetnie przećwiczyli kradzieże w sieci
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).