Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
No a prace "na czarno", czyli: opieka nad dziećmi, opiekami nad osobami starszymi, sprzątanie, mycie okien w prywatnych domach itd...? Nie mam pojęcia ile się płaci i na pewno nie jest to praca stała, ale dorobić chyba można?
olapen1 Blogger.Klub
Imię: Ola
Wysłany:
2013-03-10, 17:20
A ja na twoim miejscu spróbowałabym w sklepach z kosmetykami itp. Nie muszą to być sklepu typu Rossmann, ale małe, prywatne sklepiki. Zawsze przyda się tam młoda dziewczyna, ktora porozmawia z klientkami, doradzi im. : )
Wiem, że CzarnaKTB zadała to pytanie już dawno, ale może sugestie przydadzą się innym.
Pomyśl, w czym jesteś dobra/dobry, zwłaszcza w zakresie przedmiotów szkolnych, i udzielaj korepetycji. Aby to robić, nie trzeba koniecznie mieć ukończonych studiów wyższych! Zawsze znajdą się tacy, którzy wiedzą mniej od Ciebie, i Twoja wiedza będzie dla nich przydatna... Ogłaszać się można w lokalnej prasie, ewentualnie tapetować przystanki i słupy ogłoszeniowe.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).