Tradycyjne kupony i karty podarunkowe oferowane w sklepach stacjonarnych chyba tylko fajnie wyglądają lub nadają się jako prezent dla pracowników czy nagroda w konkursie. Ich minusem jest często to, że nie można kwoty rozdzielić, więc jak nie wykorzystasz wszystkiego to przepadnie.
Ostatnio dostałem od właścicieli jednego serwisu społecznościowego eKartę podarunkową a konkretnie do jej kod. Tutaj zostało to fajnie rozwiązane, bo zakupy można dzielić na raty, więc nie ma problemu z przepadającą kwotą. Oczywiście bardziej opłaca się za jednym razem wydać całą sumę. W ten sposób oszczędzimy na przesyłkach.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Agatonek Blogger.Klub
Wysłany:
2012-12-29, 20:21
Fajne karty "prezentowe" ma empik. Są jak najbardziej podzielne. Masz określoną kwotę i robisz zakupy dopóki jej nie wyczerpiesz, czyli możesz wydać jednorazowo lub dokonać kilku osobnych zakupów. Możesz nią płacić stacjonarnie oraz przez internet.
Plusem jest też to, że można ją doładowywać
Dla kobiety - mola książkowego, myślę że naprawdę fajny prezent Ja taki dostałam i się bardzo dobrze sprawdza.
Moją mogę użyć w Smyku i Empiku, więc może ta sama, tyle, że pewnie musiałbym się dowiedzieć o to jak skorzystać z tego stacjonarnie, bo jak już wspomniałem dostałem jedynie kod. Chyba, że Twoja karta jest czymś innym niż moja.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Agatonek Blogger.Klub
Wysłany:
2012-12-29, 20:34
Htsz napisał/a:
Moją mogę użyć w Smyku i Empiku, więc może ta sama, tyle, że pewnie musiałbym się dowiedzieć o to jak skorzystać z tego stacjonarnie, bo jak już wspomniałem dostałem jedynie kod. Chyba, że Twoja karta jest czymś innym niż moja.
Podejrzewam, że Ty możesz mieć EKartę prezentową. Ja mam kartę prezentową.
Czyli mamy różne W sumie obie wersje przydatne - w zależności od tego czy kobieta jest 'komputerowa' czy też nie. No i oczywiście czy w ofercie empiku są rzeczy, które mogłaby sobie kupić i będą jej służyć a nie kurzyć się w kącie ;-)
Agatonek Blogger.Klub
Wysłany:
2012-12-29, 22:45
Htsz napisał/a:
Czyli mamy różne W sumie obie wersje przydatne - w zależności od tego czy kobieta jest 'komputerowa' czy też nie. No i oczywiście czy w ofercie empiku są rzeczy, które mogłaby sobie kupić i będą jej służyć a nie kurzyć się w kącie ;-)
Mi się wydaje, że ta moja bardziej funkcjonalna, bo stacjonarnie też zapłacę
Empik ma już całkiem szeroką ofertę od książek po dział sportowy, więc jest w czym wybierać Nawet perfumy i kosmetyki można dostać.
A ja mam wręcz przeciwnie. Nie lubię dostawać kwiatów. Takie naręcze czerwonych róż kosztuje kupę kasy, a kwiaty jak to kwiaty dosyć szybko więdną. Wolę dostać jakąś książkę lub zaproszenie na fajną kolację.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).