06-05-03, [ Dodatki. net ] jacek < ******@vp.pl> napisał(a):
Zobaczysz - jeszcze sobie sam zrobisz krzywde h**u złamany... Zrobie wszystko zeby cie zniszczyć - dniami i nocami siedze i mysle co tu zrobic - by twoja je**ieta stronka zniknela z internetu...
Przyrzekam ci ze dopne swego ku**sie zj**any !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fajny mail do mnie dziś przyszedł... ahh szkoda słów.. tylko się śmiać
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Krystian [Usunięty]
Wysłany:
2006-05-03, 16:04
Nie no ja na serio sie boję Chyba od razu zamknę strone i idę się powiesić
Padam przed panem JACKIEM i normalnie całuje mu stopki ....
mur [Usunięty]
Wysłany:
2006-05-03, 16:19
dniami i nocami siedze i myśle
odpisz mu:
a ja dniami i nocami siedzie i myśle o sexie, jak ludzie się fajnie różnią poza płcią
wal z grubej rury bo to jakiś szczeniak
Krystian [Usunięty]
Wysłany:
2006-05-03, 16:37
Nie odpisałem kulturalnie..... zobacze, czy podał w formularzu prawdziwego mejla.. a jak podał prawdziwego to mu powiem "MAM CIĘ"
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-05-03, 17:06
Buahahaha, ciekawe co zrobi. Shackuje ci strone?
My mielismy podobna sytuacje, z tym ze jakis gosc oburzyl sie ze jego kolezanka trafila na czarna liste, zupelnie slusznie no i jakims cudem udalo mu sie nam zaszkodzic, ale mamy kopie zapasowa strony, poza tym dotarlismy do palanta bo zostawil avatara ze swojego serwera ;]
Sytuacja byla troche smieszna, ale nie ugielismy sie, bo to by zle o nas swiadczylo, zwlaszcza ze to MY mielismy racje.
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Krystian [Usunięty]
Wysłany:
2006-05-03, 17:08
Może konkretniej co Wam zrobił Włamał się
Ja zawsze ... nigdy nie wiadomo co sie stanie... robie backupa bazy danych i plików na ftp co tydzień ... więc niech kombinuje...
Ale raczej sie nie włamie.... 2 razy wpisze zle hasło do panelu admina i co.. blokuje automatycznie jego IP... i wysyła mi info o tym (wraz z ip osoby) ...
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-05-03, 17:40
No zlamal zabezpieczenia ovh i zaczal kasowac pliki
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Wiek: 33 Dołączył/a: 26 Mar 2006 Posty: 55 Miasto: Nie wiadomo
Wysłany:
2006-05-03, 21:53
NO to ciekawie masz heh
______________________________________________________ Mój jest ten kawałek podłogi, więc nie mówcie mi co mam robić
Krystian [Usunięty]
Wysłany:
2006-05-04, 14:17
Czekam, jak odpisze mi z maila jaki podał w formularzu kontaktowym.. zgłaszam sprawę do onet.pl. o podanie mi danych(kod pocztowy i imie i nazwisko) oraz IP delikwenta.. a reszte sie zobaczy..
mur [Usunięty]
Wysłany:
2006-05-04, 15:20
onet ci nic nie poda, straciłby wiarygodność...
pamiętam jak była taka sprawa, ze kolo miał maila topliata_pl@o2.pl i wysyałał właścicieom tego serwisu maile żeby podali swoje hasło. admin toplista.pl przejoł to konto pocztowe wtedy - rozumiem jego zachowanie, ale tobie nie przejdize
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).