Wysłany:
2010-02-03, 20:48[reklama] Kruk S.A. bardziej ludzki?
Widziałem właśnie reklamę firmy windykacyjnej Kruk, która ma chyba przedstawić bardziej ludzkie oblicze tej firmy "tam też pracują ludzie i życie znają".
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Trochę zaskakujące, że taka firma używa reklam do poprawy swojego wizerunku. Prawie jakby reklamował się ZUS albo Urząd Skarbowy (choć to akurat instytucje państwowe i reklamy im zbędne).
A reklama przekonałaby, gdyby szły za nią pozytywne opinie ludzi mających z tą firmą do czynienia. Czy tak jest w rzeczywistości, nie mam pojęcia.
Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2010-02-03, 23:53
nazwa firmy Kruk mi się kojarzy z firmą jubilerską oO
jeśli chodzi o reklamę - jeśli ludzie zaczną myśleć nieco inaczej o nich, to ta reklama nieźle poprawi wizerunek nie tylko tej firmie, ale też większości windykatorów.
swoją drogą windykacja jest mi znajoma nie tylko z teorii - mam osobę w rodzinie, która się tym zajmuje na co dzień
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).