szukam sobie właśnie informacji na temat budowanego we Wrocławiu najwyższego budynku, interesują mnie ceny za metr - bo apartamenty są imponujące i z tego co wyczytałem wszystkie już pod klucz, czyli umeblowane nic tylko się wprowadzać
jak dla mnie faworytem jest apartament 1550 w budynku nr1 na 55 piętrze oraz apartament 2222 w budynku nr2 na 21 piętrze, ten drugi łącznie z tarasem ma ponad 500m2 (sam taras ponad 300) - mieszkanie jest 2-poziomowe !
szczyt moich marzeń może kiedyś mnie będzie na to stać, jak się urodzi kilku takich jak ja i będą całe życie na jednym koncie zbierać :d
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-05-05, 00:04
Masakra! Ja chcę tam mieszkać! Normalnie sami Nowobogaccy pewnie tam będą... Pewnie jakieś gwiazdy . Haha! Czad A pomyśleć, że wcześniej stał tam taki marny Poltegor .
A do tego
Cytat
Dla mieszkańców i gości kompleksu Sky Tower przygotowaliśmy szeroki wachlarz udogodnień.
Bezkolizyjna komunikacja wewnątrz inteligentnego budynku oraz liczne miejsca parkingowe pomogą zaoszczędzić cenny czas.
Całość pomyślana jest jako miasto w mieście.
Udogodnienia:
Galeria Handlowa Klub FitnessKort TenisowyProfesjonalne Centrum Medyczne Świetnie wyposażone SPA Basen dla Mieszkańców Sky Klub dla Mieszkańców Przedszkole Mini golfParking
Masakramasakramasakra! Ja chcę kasę i tam mieszkać .
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
godson90
Wysłany:
2008-06-23, 13:47
Ciekawe jakie znane osobistości tam zamieszkają ...
z tego co słyszałem najdroższy apartament ma tam kosztować chyba 27mln PLN
Tylko tyle? *zaglada do skarbonki... zalamuje sie i po chwili mysli... leci do siory po kase*
Niby tak super, ale nie chcialbym az tak bardzo tam mieszkac, bo np. musialbym rozstac sie z rodzina i przyjaciolmi, chyba ze oni tez sie przeprowadzaja :p
wiecie co...
za taka kase jaka oni proponuja to wolalabym sobie wykupic za polowe taniej domek na jakiejs egoztycznej wyspie albo w australii nad gold coast albo gdziesz w kapsztadzie:)
______________________________________________________ ja nic nie muszę, dlatego mam czystą duszę
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).