Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2008-06-24, 14:50
youtube?
ja mam wszystkie odcinki po polsku z napisami
ps. jakiś gość sprzedaje całą serię na allegro ale skubaniec jeden za 30 zeta chce upchnąć. niech spada na bambus >.<
Ja sciagam tylko od najlepszych grug subberskich, po polsku troche boje sie tych subbow, wiec tylko po Angielsku i z torrentow oczywiscie.
Jest tysiace tego typu stron, np. http://www.tokyotosho.com/
[ Dodano: 26-06-2008, 12:57 ]
Przktycznie kazde Anime z subbami sciagniecie i nie tylko.
Anime mozna sciagac z www.manga.com jest tam chyba wszystko
Deatch note wymiata! Przede wszystkim rozni sie od innych anime, w ktorych czesto chodzi o bicie potworow albo walki ninja. Fabula bardzo rozbudowana i wciagajaca. Zdecydowanie polecam A oprocz fajnej fabuly strasznie w deach note podoba mi sie zakonczenie. Zwlaszcza slowa koncowe tego potwora (nie pamietam jak mu bylo na imie).
Polecam tez Bleacha chociaz najciekawszy jest od jakiegos 40. odcinka, nie wiem, czy dobrze napisalam, mam na mysli odcinek, w ktorym porywaja Rukie, jak ktos zna numer odcinka to niech napisze .
Wysłany:
2009-06-23, 14:23
DN jest bardzo dobre. Jest do polecenia każdemu, temu, kto woli shojo, jak i dla fanów shonen. To jest po prostu dobre, i tyle
Co prawda zrobiłam jeden zasadniczy błąd - najpierw obejrzałam anime, a mangę kupuję tylko po to, żeby ładnie półka się prezentowała No i przechodzi mi mania tego tytułu i chyba trzeba się będzie mangusi pozbyć
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).