Brawo dla ciebie , edytowales post i zadales pytanie
Tobiasz napisał/a:
Co sądzicie?
Sadze ze to jedno z najlepszych anime i mang z tam tych czasow , a nawet ze wszystkich , zadne anime ani mange w tam tych czasach nie byla do porwonania z DB.
I uwazam ze tylko idiota powie ze to jest glupie i nie ma szans z jakims Naruto czy innym znanym anime/manga ktore powstalo nie dawno temu.
Moze nie przepdam za tym i nie mam zamiaru marnowac choc by sekundy na to anime lub mange to twierdze ze to klasyk i to dzieki temu i Akirze mozemy cieszyc sie Naruto czy innymi takimi anime/mangami.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Ciagle wielkie wybuchy i super ciosy , tych ciosow jest kila tysiecy i kazdy jest na tyle mocny ze bez problemu zniszcze ziemie , a za kazdym razem uzywaja co raz silniejszych ciosow i o dziwo ziemia dalej jest...
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Dobrze powiedziane. A kiedy ginie jeden potwór (po dwudziestu odcinkach minimum), to zaraz pojawia się następny, jeszcze silniejszy. Kilka odcinków później kolejna walka.
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-02-22, 22:44
A dla mnie Dragonball cośtam Z czy Y to kolejna bzdura, która kojarzy mi się z Pokemonami . Oglądałam to z koleżanką jak byłam w czwartej klasie podstawowej z jej młodszym o cztery lata bratem. Wtedy to już było dla mnie beznadziejne. Zresztą jak wszystkie te bajeczki, które ludzie tak uwielbiają.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).