Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Trzecie jest dobre ale dwie pierwsze to moim zdaniem nadinterpretacja - dziś by nie przeszło, bo każdy myśli o seksie kiedyś tak chyba nie było i nikt tego tak nie kojarzył jak my dziś
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Popieram przedmówce, oglądałem te bajki za dziecka i nigdy nie słyszałem w nich podtekstów. Teraz dopiero je rozumiem, więc można śmiało stwierdzić, że są zupełnie niewinnym żartem twórców.
angielskapolka WordPress.Klub
Wysłany:
2015-06-16, 16:26
Gdyby nie fakt, że sama byłam kiedyś dzieckiem i większości dwuznaczności nie rozumiała, to takiego Shreka bym w życiu nie opuściła dziecku xD
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).