Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-04-21, 22:20
rashell, moja siostra była na tym w kinie, głupia . Ale to właśnie bajeczka dla takich jak ona (chociaż ona sama stwierdziła, że film był głupi, na co ja odetchnęłam z ulgą ), czyli młodych nastolatek.
miałem okazje ostatnio zobaczyć ten serial na Disney Channel i powiem szczerze, że żarty są tam tak bardzo głupie, że zaczynasz śmiać się z ich głupoty.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-09-21, 16:43
Htsz napisał/a:
miałem okazje ostatnio zobaczyć ten serial na Disney Channel i powiem szczerze, że żarty są tam tak bardzo głupie, że zaczynasz śmiać się z ich głupoty.
Śmiesznie jest jak włączam ten kanał, bo wszyscy nagle z rodziny zaczynają na mnie krzyczeć.
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-09-21, 22:36
Ja, podczas pobytu w Karpaczu wieczorem leżałam sobie w łóżeczku, wraz z moim Michałkiem i tak patrzyliśmy w telewizor i nagle pojawiła się Hanna Montana . Obejrzeliśmy malutki fragment, żeby się dowiedzieć co to i po chwili przełączyliśmy kanał. Żenująca bajeczka. I rozpieprzył mnie tekst głównej bohaterki: Tato, jutro mam egzamin semestralny i muszę się uczyć, ale dziś jest premiera filmu z Ashtonem Kutcherem! Mogę Iść do kina? Proszę! Proszę! Proszę! Proszę! Jakby kurde nie mogła pójść po egzaminie... oO
w świecie lansu liczy się to, ze byłaś na premierze i widziałaś jako jedna z pierwszych wtedy wszelkie inne sprawy są na drugim miejscu, ważne, aby mieć czym się pochwalić w szkole.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
TheAhyy
Wysłany:
2009-09-25, 20:56
skittlesowa nie musisz zawsze na końcu zdania pisać "!" Są też inne znaki interpukcyjne "." lub też "?"
A to Ta Montana jest taka boska że w szkole pierszaki i inne dzieciory mają z tego piórniki, zeszysty, itd.
A w sklepie "Poprosze, zeeszyt z hany montany*" xD
Ja nie wypowiadam sie za bardzo na temat hHanki bo jest troche... hmmm... durna?
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-09-25, 21:09
TheAhyy napisał/a:
skittlesowa nie musisz zawsze na końcu zdania pisać ! Są też inne znaki interpukcyjne . lub też ?
W temacie użyła sześciu znaków zapytania i chyba jednego wykrzyknika... Po za tym nie było jej tutaj od ponad 4 miesięcy.
TheAhyy
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).